Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Нетфлийт на Нетера вече предава данни за отчитане на тол такси

Общество

Нетфлийт на Нетера вече предава данни за отчитане на тол такси

Нетфлийт на Нетера вече предава данни за отчитане на тол такси - Tribune.bg

Българският телеком си партнира успешно с Тол БГ и осигурява висококачествена услуга на своите клиенти

Нетфлийт на Нетера вече е свързана със системата за отчитане на тол такси и успешно предава данните за своите клиенти. Това се случва без да е нужно в превозните средства да се монтират допълнителни устройства, а обратната връзка от Тол БГ и АПИ е, че се получават висококачествени данни, без нито един установен до момента проблем.

От 4 април досега Нетфлийт осигурява услугата за разнородни тежкотоварни превозни средства като камиони, цистерни за гориво, самосвали, тирове, багери, комбайни и др., като до края на седмицата се очаква компаниите, които се възползват, да се удвоят.

До края на извънредното положение е гратисният период, в който всички собственици на тежкотоварна техника и превози трябва да обезпечат заплащането на тол такси. Нетфлийт използва активно периода да преоборудва и осигури връзка на своите клиенти към системата, за да започнат да работят нормално и по правилата.

GPS устройството на NetFleet се монтира в превозното средство и изпраща данни за неговото местоположение и маршрут. Това е необходимо за генериране на т.н. тол декларации. Услугата е безплатна и се изпълнява чрез GNSS (глобалната навигационна сателитна система). Нетера е одобрен подизпълнител на Тол БГ ЕООД – доставчик на декларирани данни https://www.tollbg.eu/registri/.

В същото време устройствата, предлагани от Нетфлийт, са отлично решение за управление на тирове, механизирана и селскостопанска техника и автопаркове. Нетфлийт е система за проследяване на превозни средства, която ви помага да оптимизирате всички разходи, свързани с тях. Тя ви гарантира отдалечен контрол и локализиране в реално време на над 50 показателя: ниво и разход на гориво, посока на движение, температура и обороти на двигателя, ускорение, сервизни справки и мн. др.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети