Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Николай Младенов: Спрете и се замислете какво видяхме снощи. До това ниво ли сме паднали!?

Общество

Николай Младенов: Спрете и се замислете какво видяхме снощи. До това ниво ли сме паднали!?

Николай Младенов: Спрете и се замислете какво видяхме снощи. До това ниво ли сме паднали!? - Tribune.bg
Снимка:

Това снощи не е изход от кризата, а черна дупка, от която няма излизане за нас като общество, смята бившият министър на външните работи

Бившият министър на отбраната и бивш министър на външните работи, а сега специален координатор на ООН за Близкоизточния мирен процес – Николай Младенов изрази своето недоумение и възмущение във връзка с вчерашната агресия на протестиращите срещу жена с деца пред Румънското посолство.           

„България, през каквито и проблеми да е минавала, винаги е била пример за толерантност и разумни решения. Били сме пример за разум на Балканите, за това, че знаем кога да спрем в противопоставянето. Точно затова българската демокрация се гради върху съгласие и диалог, не върху конфронтация и сблъсъци. Спрете и се замислете какво видяхме снощи. До това ниво ли сме паднали!?“, написа той на профила си във Фейсбук

„Спрете и се замислете какво се случва с протеста на младите хора. Те не излязоха на улицата, за да издигат ковчези и бесилки. Те не излязоха на площадите, за да може някой да напада жени с деца! Те излязоха свободни и поискаха модерна и демократична България с нулева корупция. И ние трябва да ги подкрепим. Да ги подкрепим и срещу онези, които искат да използват техните искания, за да превърнат България в това от снощи. Това снощи не е изход от кризата, а черна дупка, от която няма излизане за нас като общество! Кой иска това?“, попита Николай Младенов. 

               

България, през каквито и проблеми да е минавала, винаги е била пример за толерантност и разумни решения. Били сме...

Публикувахте от Nickolay Mladenov в Вторник, 18 август 2020 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

ПЕЛАГИЯ До дъното стигнаха!
18.08.2020 17:48 / Отговор
СЪС МУТРИ КАТО:РУМЕН РАДЕВ, СЛАВИ ТРИФОНОВ, ВАСИЛ БОЖКОВ, МАЯ МАНОЛОВА. КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЩЕ ДЪЛБАЕМ ОЩЕ ДЪНОТО-ДОКАТО СЕ ИЗРАВНИМ СЪС ЧЕЧЕНИЯ, ДАГЕСТАН И ДРУГИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНА РУСИЯ
18.08.2020 18:02 / Отговор
Човек Решението е директора на СДВР да си влезе в правомощията и да възстанови правовия ред. В противен случай няма повече да гласувам за ГЕРБ.
18.08.2020 19:00 / Отговор
Тартаковер ГЕРБ май готви този педераст за премиер на мястото на Тиквоний !
Нормално за тази партия. Човек готов да смени вяра, чест, да продаде достойнство е напълно възможен за Премиер на България !?

Разбира се, според ГЕРБ. България обаче едва ли ще го допусне !
18.08.2020 22:00 / Отговор
Аут! Тартаквоний - помияр!
Долу мръсните десарски сашовски11 ръце от г-н Младенов!

Европа го е оценила по достойнство!
18.08.2020 22:15
РУСОФИЛ ТАРТАКОВЕР ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИСКАЛ Е ДА КАЖЕ, ЧЕ АЗИАТСКА РУСИЯ И РУМЕН РАДЕВ НЕ ИСКАТ МЛАДЕНОВ ЗА ПРЕМИЕР.
НО ТУК НЕ Е ДАГЕСТАН. ТУК Е ЕВРОПА.
ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ВЪН!
18.08.2020 22:38
Антитантрист Татарли-кавърче, още ли си жив, бе червен кретенино? Изчезни оттук по най-бързия начин, бе мръсно болшевишко говедо!
19.08.2020 01:19
Кубето Симов Тартаковер я бегай да му духаш на глишко на орлов мост, а после и на педалското трио - бабчо, минчо и хаджи, най-накрая мини та изчукай на дзадно пинокиото и кака рада дълбоката, така времето ти ще мине в полезни и обществено значими дейности, пендел невнятен и русофилистичен
19.08.2020 02:45

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати