Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Nostrabet представя: Футболни прогнози за мачовете днес

Общество

Nostrabet представя: Футболни прогнози за мачовете днес

Любителите на футболните прогнози вече имат още един помощник в избирането на точната прогноза, която да им донесе дивиденти. В разделът прогнози в сайта на Nostrabet ще откриете подробна програма с всички футболни срещи за всеки ден от седмицата, като най-интересните от тях пък биват детайлно анализирани от експертите в сайта. Разбира се, потребителите биха могли да се доверят на експертната оценка или пък просто да се запознаят с всичко най-вълнуващо около въпросната среща и сами да вземат решение за своя залог. 

Самата програма с футболни срещи е удобно разграфена и включва, както всички големи първенства, така и техните по-долни дивизии, но и не само това. Ще откриете дори срещи от редица други шампионати в и извън Стария Континент. От същата тази програма пък може да се информирате и за резултатите в съответните двубои. Всяка от срещите в програмата е съпътствана от подробна статистика за формата и представянето на двата тима, като тя включва и списък с изявите на двата отбора, както в последните им мачове, така и в досегашните им сблъсъци помежду. Заедно с детайлната статистика ще откриете и таблица с коефициенти за всички най-популярни селекции, налични в спортните букмейкъри, така че още докато обмисляте своя залог ще може да проверите и какви ставки се предлагат от различните букмейкъри. 

Най-вълнуващи обаче са футболните прогнози на Nostrabet, където експертите правят подробен анализ на двубоя и дават своето предложение за най-вероятен изход от него. Всеки потребител обаче също може да се включи в даването на прогнози, като сайтът се е превърнал в едно малко общество от футболни фенове, в което всеки си дава мнението за отделните двубои. Освен това, всички потребители се борят и в специална типстър лига, в която на края на всеки месец най-добрите десет си поделят награден фонд в размер на 1000 лева. В края на сезона пък ще се раздават и големите награди, за тези, които са постигнали най-голяма успеваемост в своите виртуални залози. Най-хубавото е, че няма никакъв риск от загуба на средства, който е неизбежен при игра в спортните букмейкъри. В същото време пък наградите, които могат да бъдат спечелени са повече от изкушаващи.

По всяко време потребителите могат да посещават профила си в сайта, където се предлага подробна статистика за направените от тях залози, като тя включва бройка на прогнозите, средният залог, познатите и загубените срещи, както и графика с представянето на участника през всеки месец. Имате информация за точковият ви актив, като може да проверявате и временното класиране на най-успешните типстъри. 

За привържениците на множествените залози или популярните още като прави колонки, в сайта на Nostrabet има и специален раздел за целта, където всеки ден може да откривате налично предложение за комбиниран залог, като това може да бъде както права колонка с няколко отделни срещи, така и така наречения Bet builder, включващ няколко отделни селекции за една и съща футболна среща. Това е опция, която все по-често може да бъде срещната, както в световните, така и в родните сайтове за залози. Разбира се, всички предложения са подробно анализирани и обосновани с факти, статистика и малко експертен усет.   


Топ новини

виж още

Актуална тема