Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Нови три болници набират доброволци

Общество

Нови три болници набират доброволци

Снимка:

Всяко лечебно заведение само ще осъществява подбора и връзката с одобрените кандидати

Кампанията на Българския лекарски съюз за координиране набирането на доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната, продължава. 16 вече са болниците, попълнили генерирания формуляр и заявили своята необходимост от доброволци, съобщават от БЛС.

Обявите на лечебните заведения са активни в jobs.bg и по тях може да бъде кандидатствано. До този момент по различните обяви документи са подали общо 118 доброволци.

А трите болници, които подадоха своите заявления през последните 24 часа и чиито обяви вече са публикувани, са както следва: СБАЛПФЗ-ВРАЦА ЕООД; гр. Враца, „МБАЛ-СРЕДЕЦ“ ЕООД; гр. Средец и  МБАЛ „Свети Панталеймон – София“.

Всички актуални обяви, публикувани в jobs.bg, по които доброволците, студенти по медицина, имат възможност да кандидатстват, могат да бъдат намерени и на сайта на БЛС. A бърз достъп до всички тях е осигурен чрез банера „Обяви - доброволци COVID -19“.

От организацията припомнят, че кандидатурите по отделните обяви ще се получават директно на предоставения от болницата електронен адрес. Всяко лечебно заведение от своя страна само ще осъществява подбора и връзката с одобрените кандидати.                                                                             


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още