Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Новият спасител на България - висок и с белег на челото

Общество

Новият спасител на България - висок и с белег на челото

Новият спасител на България - висок и с белег на челото - Tribune.bg
Снимка:

Ако се питате кой ще бъде новият спасител и какви са белезите му – то отговорите на тези въпроси дадоха от организация „Нов световен ред“ в БТА. Съспенсът около личността на месията беше поддържан в залата с около 5-минутно филмче на журналиста Жени Костадинова за баба Ванга и нейното пророчество за това „Кой ще ни оправи?“

„В Библията пише, че човек от Балканите ще промени света. Името му започва със С.. /но не е Симеон/ и има белег на челото. Той е висок и ще дойде отвън, по много вода“.

Именно в тези думи се припозна Тони Илиев: „Това съм аз. Спасителят - учител – имам диплома за воден спасител, висок съм над 1. 80 м. и имам белег на челото. Когато бяха на 5 години и гласове ми казаха, че ще стана Бог. Те ми казват какво да правя“, заяви той пред събрали се негови съмишленици, сред които Йоло Денев.

Илиев се отрече от Владимир Путин: „В момента Исус Христос е Русия. Доскоро вярвах на Путин, но не и сега. С войната не му вярвам. И Путин, и Байдън, и Зеленски са от един отбор и са сатанисти“.

Той се обяви за създаване на нова религия – Интернет или Тик Ток, защото всички били остарели. „Аз съм иноватор. Кралят на политиката. Няма полза от партиите. Искам да създам нов спорт, нова политическа система“, обяви още той. Организацията обяви, че ваксините и коронавирисът са измислени само за пари. ЕС и НАТО са „изтъркани“, а България няма полза от тях. 

Тони Илиев обяви кандидатурата си за министър-председател като предложи всички кандидати да се явят на кастинг по телевизията.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети спасител
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети