Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ново 20! Бабикян предупреди Борисов, че родната полиция е срещу него

Общество

Ново 20! Бабикян предупреди Борисов, че родната полиция е срещу него

Снимка:

„Отровният“ Бабикян обърна на 180 градуса твърденията си, че родната полиция бие в името на премиера Бойко Борисов. След месеци оплаквания от „полицейско насилие“ срещу „мирни протестиращи“, тази вечер, в контекста на събитията във Вашингтон, лидерът на протеста предупреди, че… полицията не била на страната на Борисов.

Ето как еволюира позицията му:

Бабикян, 03.09.2020: На отец Дионисий му бе спукана гръдна кост, известни журналисти бяха обгазени. Властта сама се оплита в лъжите си и безсилието ѝ е страхът на Борисов, който в края на своята кариера реши да окървави ръцете си. Власт, която стои на ръба на щитовете и палките, не е нищо друго освен диктатура. Ние ще продължим и то с по-голяма сила, никой не бива да се съмнява в това.

Бабикян, 06.01.2021: От сега предупреждавам привържениците на Борисов да не следват американския пример, когато падне от власт! Тук полицията не е на негова страна и умее да бие, а после ще обявят, че са действали правомерно, нали знаете?  


Коментари (5)

Българини Не се грижи за Борисов разпространител на фалшиви новини! То важи същото и за твоите хора като загубят изборите ! Няма какво да плашиш не сме по бай Тошо ви време от отечествения фронт!
07.01.2021 01:16 / Отговор
XXL Във всяка друга EU държава, такива отрепки отровни призоваващи сбирщина алкохолизирана паплач,идиотизирани лумпени,надрусани мърши смрадливи към палеж на полицаи щеше да е клиент на прокуратурата..
07.01.2021 08:51 / Отговор
Говедото не може да стане кон! Искам и аз да съм толкова умен,моля!
07.01.2021 09:44 / Отговор
Пич, объркАл си рейса! ...
07.01.2021 09:47 / Отговор
АННА ТОЛКОВА ГОДИНИ ТЪРПЯХМЕ ПРЕЗИДЕНТИ - МАРИОНЕТКИ ?!? ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ ВИ ХАРЕСВА ПО ДЕФИНИЦИЯ ИЛИ ЗАЩОТО ТАКА ГОВОРЯТ ХОРАТА ?!?1 ПРАВЕТЕ ПРЕЦЕНКИТЕ СИ ЛИЧНО ,СЪС СОБСТВЕННО МНЕНИЕ. ..НЕ ПОВТАРЯНЕТО КАТО МАНТРИ ...КОМУНИСТИ , ТА КОМУНИСТИ ....ТЕ ИЗМРЯХА ...ИЗМИНАХА 30 ГОДИНИ ,НАПРАВЕТЕ СМЕТКА И ....У М Н А Т А !!!
09.01.2021 18:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още