Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ново 20: Мустафа Емин вече отрича да е казвал къде работи, даже през ум не му минало

Общество

Ново 20: Мустафа Емин вече отрича да е казвал къде работи, даже през ум не му минало

Ново 20: Мустафа Емин вече отрича да е казвал къде работи, даже през ум не му минало - Tribune.bg

Вече бившият съветник в Министерство на отбраната, Мустафа Емин, продължава да променя версията си за вечерта, за която лекари от „Пирогов“ твърдят, че ги е плашил с уволнение, ако не извадят умиращо дете от шокова зала и не приемат неговото.

„На мен това ми беше първият досег до спешната помощ и бях изненадан защо толкова време чакаме. Обяснението беше, че няма човек на смяна. Чакахме 4 часа в „Пиргово“, възмути се той пред БТВ.

„Смятам, че има политически елемент в експлоатация на случая със сина ми в „Пирогов“ Не съм споменавал къде работя, не съм споменавал името на министъра. Даже през ум не ми е минавало такова нещо“, заяви той.

„Семейството, което пристигна преди мен, позвъня веднъж на кабинета и влезе. След като излезе, ние останахме да чакаме поне 20 минути, аз звъннах веднъж. Не знаехме, че вътре има дете, което е влязло от друг вход. След като позвънях втори път, сестрата излезе и ми обясни, че има вътре пациент“, твърди Мустафа Емин.

За него големият проблем бил, че сестрата е казала, че ако дойдат 10 наранени деца от катастрофа, няма кой да ги прегледа.

„Не съм злоупотребил със служебното си положение, не съм искал да изкарам дете от шокова зала“, повтори още веднъж бившият вече съветник  на военния министър.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Мустафа Емин
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети