Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Няма проблем с водоснабяването на населението на община Костенец

Общество

Няма проблем с водоснабяването на населението на община Костенец

Няма проблем с водоснабяването на населението на община Костенец - Tribune.bg
Снимка:

Кметът Йордан Ангелов свика превантивна среща със специалисти от ВиК

Във връзка с медийния отзвук за безводието и сухата зима кметът на община Костенец, г-н Йордан Ангелов свика превантивна среща със специалисти от Водоснабдяване и канализация ЕООД - Костенец и експерти от общината. На срещата се обсъдиха въпроси относно водоснабдяването на населението с питейна вода и вода за битови нужди, необходимостта от частична подмяна на водопровода и нуждата от нова техника за текущи ремонти.

Специалистите от ВиК запознаха присъстващите на срещата с актуалното състояние на водопроводната мрежа на общината. Въз основа на информацията подадена от присъстващите експерти срещата приключи с уверението, че няма проблем с водоснабяването на населението на община Костенец.

„Костенец няма никакви проблеми във водоподаването, ако се спазва договора с Предприятие „Язовири и каскади“ - НЕК ЕАД” заяви г-н Цветко Кутрин.

„В момента екипът ни работи по подготовка на проекти за подобряване инфраструктурата, водопроводната мрежа и други належащи въпроси в Общината“, заяви г-н Ангелов, кмет на община Костенец.


Коментари (1)

Lydia Съпругът ми беше любящ и грижовен мъж, докато не се промени без причина. Той спря да се грижи за мен и нашия син. По-късно разбрах, че той е имала. Пто каза, че е помогнала на приятелка да спаси разрушения си ми каза, че другата дама използва вуду на съпруга ми. Но кралица Зази успя да разбие Вудуто и освободи съпруга ми в рамките на 3 дни. Дамата дойде да се изповяда и моли за прошка.

  Днес отново живеем като едно голямо щастливо семейство и съпругът ми дори беше повишен на мястото му на работа. Дойдох да кажа голямо Благодаря на вас, кралица Зази, надявам се това свидетелство да ви стигне. Приятели, моля, помогнете ми да споделя това, тъй като може би помагате на човек в близост до вас.

Нейният имейл е: [email protected]

Номер на WhatsApp: +447405594942
22.01.2020 13:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети