Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Облачно и дъждовно днес. На 3 март - слънце

Общество

Облачно и дъждовно днес. На 3 март - слънце

Облачно и дъждовно днес. На 3 март - слънце - Tribune.bg
Снимка:

В събота ще е облачно с валежи от дъжд, които до обяд ще са на повече места в Западна и Централна България. В часовете следобед ще превали и в част от източните райони, но в незначителни количества. Сняг - в планините над 1700-1800 метра.

Вечерта от югозапад ще започне разкъсване на облаците. Относително тихо време с температури от 9 до 14 градуса (в планините - от 0 до 5 градуса спрямо надморската височина).

В неделя призори в равнинната част на страната ще има условия за понижена видимост. Денят ще е тих, облачността ще се разкъсва, на повече места в западната половина на страната. В часовете следобед ще има краткотрайни превалявания в Стара планина и в масивите на Югозапад, както и в някои райони около тях. Дневни температури – в интервала 12-17 градуса.

Последният почивен ден от поредицата около националния празник (понеделник) ще е с мъгли сутринта, слънчев около обяд с температури между 13 и 18 градуса и с увеличаваща се облачност до вечерта. В резултат на поредица средиземноморски смущения, в периода 5-7 март дните ще са облачни с валежи, в отделни точки на Южна България – в значителни количества. В първия от дните в Югоизтока е възможна гръмотевична активност. В по-високата част на планините в Западна България ще падне обилен мартенски сняг. В температурно отношение дневните температури ще са в интервала 10-15 градуса.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати