Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Общината дава 520 000 лева за ремонт на спортни съоръжения в София

Общество

Общината дава 520 000 лева за ремонт на спортни съоръжения в София

Снимка:

Ще се реновират училищни салони и ще се изградят нови фитнес площадки

520 хил. лв. ще инвестира общината в ремонт на спортните съоръжения в София и за изграждане на нови фитнес площадки. Това решение бе взето от Столичния общински съвет, който прие доклада на зам.-кмета по образование и култура доц. Тодор Чобанов за ремонт на училищна спортна база, изграждане на фитнес площадки, поставяне на тенис маси , аварийни ремонти на спортни площадки.

 „Както всяка година инвестициите в спортна инфраструктура са в различни части на нашата административна работа. В годишния проект, една част от най-важните обекти отиват в капиталовата програма. Това обикновено са големи спортни съоръжения най-вече в учебни заведения“, заяви Чобанов.

„В доклада са включени около 10 обекта в различни части на града, най-вече ученически салони и съоръжения в училище, и 5 нови парк фитнес площадки на открито. Вече сме изградили около 50“, допълни още той.

По думите му през тази година ще има и текущи ремонти на някои от тези площадки, които са по-стари и амортизирани. „Постъпват такива сигнали и ние се стараем да отговорим“, подчерта Чобанов.

Автор: Андреа Драганова  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още