Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Официално: Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще водят заедно „Тази сутрин“ от 1 март

Общество

Официално: Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще водят заедно „Тази сутрин“ от 1 март

Снимка:

Сутрешният блок на bTV ще има и нов формат

Двама опитни водещи – Биляна Гавазова и Златимир Йочев – наследяват Антон Хекимян като основни лица на „Тази сутрин“ от 1 март, съобщиха официално от bTV.

Златимир Йочев се присъединява към редакцията на медията с 14-годишен опит в телевизията. Повече от три години той е водещ на сутрешния блок на националната Bulgaria ON AIR, а пътят му в телевизионната журналистика започва още през 2007 година в БНТ.

Другият водещ на „Тази сутрин“ ще бъде едно от най-разпознаваемите лица на сутрешния блок и новините на bTV – Биляна Гавазова. Тя ще продължи и своята рубрика „Чети етикета“, която в последните години се утвърди като запазеното място за потребителски теми в телевизионния ефир, като често става повод за широки обществени дебати, незабавната реакция на държавните институции, проверки, експертни и консултативни съвети за подобряване качеството на живота на хората, и дори предложения за промени в законодателството.

„Пожелавам им успех и продължавам да работя заедно с тях и екипа на предаването, за да задаваме стандарта за успешен сутрешен блок в България,“ коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV.  


Коментари (4)

Е, щом Хикимяу им е шеф, живи и здрави да са
19.02.2021 09:57 / Отговор
Истината Елементарници като Хемимянчо.
19.02.2021 10:19 / Отговор
Мина Гледах изумена как Биляна Гавазова подложи на разпит шефа на РЗИ София, с един прокурорски обвинителен тон. Напираше за отговор, дори когато човекът я попита дали наистина иска да знае защо не е бил някъде си , и се оказа ,че е починала майка му.Никаква реакция , че госпожата съжалява .Сега разбирам, че се е натягала за тази длъжност.Не харесвам бтв , само лоши новини и липса на обективност.
19.02.2021 12:39 / Отговор
Иванов Смятам БТВ за поръчкова. На повикване. Кой поръчва музиката там? Ясно и за малките ученици - Черепа, нищото Радев, руската (на Путин) пета колона. Канените са Мангъров, Бойкикев, всякакъв протестерски бъркоч. Хекимян - нагъл въжеиграч ... партнира му същество (изглежда да е от женски пол) което никой не би погледнал, ако не му го натрапят от екрана. От екрана - словоблудна помия ...
19.02.2021 21:02

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още