Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Още един кмет на БСП предлага вдигане на данъци

Общество

Още един кмет на БСП предлага вдигане на данъци

Още един кмет на БСП предлага вдигане на данъци - Tribune.bg
Снимка:

И кметът на Разград Денчо Бояджиев от БСП предлага вдигане на данъци в общината. Днес Общинския съвет трябва да се реши дали да се увеличи двойно такса "смет" с мотива, че налогът не е променян от декември 2014 година, а са се повишили разходите.

Предложението извади на протест тази сутрин жители на Разград и околните села.  Хората са недоволни от предвиденото повишаване на данъците, тъй като сумите и сега са непосилни, а след увеличението, плащането им ще стане невъзможно, пише Нова телевизия.

Припомняме ви, че точно преди седмица социалистите в лицето на Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на "БСП за България" и член на Изпълнителното бюро, скочи срещу Станислав Владимиров по същата тема. Пред БНТ Свиленски обясни, че не става въпрос за харесване или нехаресване на кмета на Перник, а за изпълнение на политики.

„Когато преди година си обявил, че няма да повишаваш данъци и ще развиваш духовни и културни институции, а в един момент започнеш да правиш точно обратното, това е недопустимо. Ние не можем да толерираме подобни действия, на който и да е кмет“, категорчен беше Свиленски.


Коментари (2)

Терористите на К. Нинова и Р. Радев: Палим пожара на народното недоволство.....
Все пак изборите са след 3 месеца.....
29.12.2020 12:56 / Отговор
Хак им е! На онези, които си дават гласа за БСП. Това ги чака. И още по-лоши неща...
29.12.2020 13:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати