Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Още един кмет на БСП предлага вдигане на данъци

Общество

Още един кмет на БСП предлага вдигане на данъци

Снимка:

И кметът на Разград Денчо Бояджиев от БСП предлага вдигане на данъци в общината. Днес Общинския съвет трябва да се реши дали да се увеличи двойно такса "смет" с мотива, че налогът не е променян от декември 2014 година, а са се повишили разходите.

Предложението извади на протест тази сутрин жители на Разград и околните села.  Хората са недоволни от предвиденото повишаване на данъците, тъй като сумите и сега са непосилни, а след увеличението, плащането им ще стане невъзможно, пише Нова телевизия.

Припомняме ви, че точно преди седмица социалистите в лицето на Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на "БСП за България" и член на Изпълнителното бюро, скочи срещу Станислав Владимиров по същата тема. Пред БНТ Свиленски обясни, че не става въпрос за харесване или нехаресване на кмета на Перник, а за изпълнение на политики.

„Когато преди година си обявил, че няма да повишаваш данъци и ще развиваш духовни и културни институции, а в един момент започнеш да правиш точно обратното, това е недопустимо. Ние не можем да толерираме подобни действия, на който и да е кмет“, категорчен беше Свиленски.  


Коментари (2)

Терористите на К. Нинова и Р. Радев: Палим пожара на народното недоволство.....
Все пак изборите са след 3 месеца.....
29.12.2020 12:56 / Отговор
Хак им е! На онези, които си дават гласа за БСП. Това ги чака. И още по-лоши неща...
29.12.2020 13:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още