Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Още една строителна компания срещу Рашков: Това е политическа репресия

Общество

Още една строителна компания срещу Рашков: Това е политическа репресия

Още една строителна компания срещу Рашков: Това е политическа репресия - Tribune.bg
Снимка:

„Активни мероприятия с предизборни цели“ – така компанията „Водно строителство“ АД определи днешните разкрития на МВР и ред институции за нередности при строителството на автомагистрала „Хемус“. Специално беше визиран Лот 5, за който фирмата е получила 84 млн. лева авансово, като според МВР повечето пари са отишли в кухи фирми и изтеглени в брой.

„Намираме пряка връзка между неверните внушения, отправени днес, репресиите, на които сме подложени, и участието ни в справедливите и законни протести на пътно-строителния бранш. От всички данни, изнесени на пресконференцията, верен е единствено фактът, че “Водно строителство” АД има законно сключен договор с държавното дружество “Автомагистрали” ЕАД за доставка на материали/наем на механизация за участък от Автомагистрала Хемус“, пишат от фирмата.

Те твърдят, че оказват пълно съдействие на органите на реда, но „ако тази политическа репресия продължи, ръководството на "Водно строителство” АД няма да се поколебае да потърси правата си пред съответните български и европейски институции“.


Последвайте ни в Google News

 

Автор

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети