Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Освободиха тъщата на Наум Шопов от борда на директорите на „Булгаргаз“?

Общество

Освободиха тъщата на Наум Шопов от борда на директорите на „Булгаргаз“?

Освободиха тъщата на Наум Шопов от борда на директорите на Булгаргаз? - Tribune.bg
Снимка:

Тъщата на Наум Шопов – Анжела Славова, вече е безработна. Майката на Теа Минкова е била съкратена преди 2 месеца, съобщава „Уикенд”.

Анжела е била член на борда на директорите в „Булгаргаз”, но е освободена в средата на август. В момента Славова е в Турция, където е заедно с Теа и Наум, където се грижи за внучката си Амая. Дамите се забавляват по женски, докато Шопов снима „Ергенът”.

Припомняме, че през август Деница Златева, бивш депутат на БСП, бе назначена за нов шеф на „Булгаргаз”. Тя бе вицепремиер в едно от служебните правителства, назначени от Румен Радев. Бяха сменени четирима от петимата членове на борда на директорите на държавното дружество. Анжела Славова е именно сред махнатите членове в борда на директорите.

Чистката в мениджмънта на стратегическото предприятие бе определена като скандална, тъй като новоназначените в борда са хора без опит в газовата енергетника (с едно изключение). Тъщата на Наум също не е имала опит в газовата енергетика, но незнайно как се е озовала на ръководен пост.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати