Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Нико Тупарев иска 100 хил. лв. неустойка от участник в „Игри на волята“

Общество

Нико Тупарев иска 100 хил. лв. неустойка от участник в „Игри на волята“

Нико Тупарев иска 100 хил. лв. неустойка от участник в Игри на волята - Tribune.bg
Снимка:

От телевизионната игра „Игри на волята“ са изпратили покана за доброволно изпълнение на Тодор Желязков-Табуретката, съобщава dir.bg. Сумата е 100 хиляди лева, а причината е, че е разкрил подробности около събитията, случили се зад кулисите на шоуто.

Преди време той определи условията в риалитито като „ужасни“, уточнявайки, че те нямали нищо общо с уречените, а също така сподели, че на участниците не била предоставена обещаната медицинска помощ. В общи линии шампионът по бразилско жиу-житцу отправи редица упреци към продукцията и нейния екип, а последствията от думите му не закъсняха.

Преди дни в личната Фейсбук страница на Петър Низамов-Перата се появи видео, в което двамата мъже обясняват повече за санкцията на Тодор.

„Днес сме пред вас, за да ви разкажем за един казус, който предполагам, че ще ви бъде доста интересен. Предаването „Игри на волята“ - в лицето на Николай Топарев, някакъв продуцент, иска от своя участник 100 хил. лева, вместо да му плащат“, казва Низамов, показвайки поканата за доброволно изпълнение към обектива.

Той подчертава, че разпространеното от Желязков, превърнало се в мотив за исканата неустойка, е самата истина. Освен това Петър обещава, че още тази неделя ще излъчат двучасов разговор на живо в социалната мрежа, в който ще се включат и други имена, появили се във въпросното предаване, за да разкажат и обяснят подробно цялата ситуация с „некоректната продукция, която изнудва и рекетира участниците си, въпреки че те не са си спазили договора“, както я нарече самият той.

„Разбира се, че никой няма да им плати 100 хил. лева. Истината ще се казва, защото конституцията е гарантирала свободата на словото и никакви договори не могат да променят правото на хората да имат мнение“, изясни Низамов.

„Искат да си избият наградния фонд“, заяви през смях Тодор.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още