Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Откриха тялото и на втория изчезнал в морето край Созопол

Общество

Откриха тялото и на втория изчезнал в морето край Созопол

Откриха тялото и на втория изчезнал в морето край Созопол - Tribune.bg
Снимка:

След няколко дни издирване откриха тялото на изчезналия на 2 септември в морето край Созопол - Дмитрий Чебан. Това предава Нова телевизия на база съобщение във Фейсбук профила на съпругата на починалия - Надя, която успя да реализира мащабна акция по издирването му.

В акцията, освен граничните служби и полицията, се включиха десетки доброволци от Поморие до Резово, водолази, хора с дронове и частни лодки. Към акцията се очакваше да се включи и вертолет от Турция.

От полицията в Бургас обявиха, че в понеделник следобед доброволец, оказващ съдействие при обхождането на созополския бряг, е забелязал отвисоко в района на скалите преди нос Агалина мъжко тяло.

Достигането му към момента обаче е невъзможно предвид бурното море. Ще се изчака вълнението да падне и тялото ще бъде прибрано по вода, тъй като по суша е невъзможно.

38-годишният Дмитрий, който от години живее със съпругата си Надя в Бургас, изчезна в бурното море на плаж "Смокиня" на 2 септември около 15 часа. Той влязъл в морето заедно с 18-годишния братовчед на Надя - Данила, който им гостувал. Момчето е бесарабски българин. На следващия ден морето изхвърли тялото на младежа. 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети