Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Отровното трио“ се предаде и поде последен шанс за съгласие

Общество

„Отровното трио“ се предаде и поде последен шанс за съгласие

Отровното трио се предаде и поде последен шанс за съгласие - Tribune.bg
Снимка:

„Отровното трио“ поде нова инциатива, след като обяви неуспеха си в обединение на партиите, които имат шанс да влязат в следващото НС. На Фейсбук страницата си те призоваха за публично деклариране на съгласие около три точки - обещание на формациите, че няма да влизат в явна или скрита коалиция с ГЕРБ, да подкрепят текстове за изваждане на прокуратурата от съдебната власт и установяване на контролни механизми над главния прокурор и да отстояват евроатлантическата ориентация на страната.

Ето и целият текст:

„Заради очевидния неуспех да убедим основните политически сили, които имат шанс да влязат в следващото Народно събрание, да създадат общ модел или съюз срещу едноличната власт в страната, предлагаме една последна възможност за общо съгласие. Тя трябва да даде представа на българските граждани за бъдещите действия на народните представители, които те ще излъчат в бъдещия парламент.

Предложенията, които очакваме публично да бъдат подкрепени, съдържат най-малките очаквания, заложени от протестите през 2020-та година и маркират естествения цивилизационен път на България. Точките по-долу нямат идеологически мотиви, а засягат основите на демокрацията и справедливостта в страната.

Последен шанс за съгласие:

1. Нито една от съгласилите се партии и коалиции няма да влезе в явна или скрита коалиция с Бойко Борисов и ГЕРБ, като очевиден носител на едноличната власт в България.

2. Всяка от подкрепящите партии и коалиции приема добросъвестно да преговаря и гласува текстове, с които вади прокуратурата от съдебната власт и установяват контролни механизми над главния прокурор на България.

3. Всеки един от субектите ще отстоява евроатлантическата ориентация на страната, като отчита на първо място интересите на България. Ще защитава парламентарната република“. 


Коментари (14)

ГЕРБКП Дайте нещо за лустрация де, ама тогава крадливата съветска мутра Борисов, ГЕРБ-БСП-ДПС-ОП ще спрат да съществуват, трябва ви враг, за да карате различни формации да правят компромиси с вас а МаЯма, в името на общото благо. Нали не забравяте, че Борисов и ГЕРБ направиха Манолова омбудсман, за да си чисти имиджа и да помпа рейтинг, за да се представя като УЖ алтернатива на мафиотското статукво. Елементарни сценарии.
05.02.2021 14:18 / Отговор
Отговор Емилчо, че то другарят Иван Костов не направи "лустрация, та сега ли ,30 години по-късно искаш да я направят! И каква лустрация искаш, като вашите от Гей-парада се наведоха и коленичеха пред гнездото на ДС-паразитите, Президентството на Румен Радев!
05.02.2021 14:35
ГЕРБКП Герберско тролче, лустрация не се случи заради твоя любимец агент "Николай" - депутат от ГЕРБ и човекът, който възхвалява най-много вожда Борисов. Много бързо май забрави, че той, като конституционен съдия със своя решаващ глас отмени лустрацията. Но знам, за троловете на ГЕРБ като теб, фактите нямат значение.
05.02.2021 14:39
Анастас #

Ето му Минетчийската Физиомутра

на ДеБъйския Педерунгел - ГЕРБКП

омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ
Психо-историка Емил Соколов ..

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
05.02.2021 14:53
Емилчо, Ти верно ли си вярваш, че само един човек е провалил лустрацията? А тогава даже и такова понятие "ГЕРБ" не съществуваше! Не се налага да съм трол , за да се гнуся от помияри като тебе! И явно Борисов надълбоко ви е "навлязъл", че с неговото име ставате и лягате!
05.02.2021 15:08
до ГЕРБКП Червен другарю, оказва се , че освен много глупав си неосведомен , неграмотен и верен на партията с главно " П " ", която е права дори когато греши "! А лустрацията ще се случи , вЕрвай ми ! И ГЕРБ ще я направи , само недей да цвилиш на умрЕло ! Предупреден си !Предупреди също Р.Овч. , Р.Геч. , Ташачко , .........
05.02.2021 15:11
Покажи всички
Мимето Как ще я извадите прокуратурата от съдебната власт? С гласуване по пощата?
05.02.2021 14:26 / Отговор
Анастас #

Психо-историка Емил Соколов ...
= ДеБъйския Педерунгел - ГЕРБКП !!!

омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
05.02.2021 14:56
Само това ли е Четвърта точка не е ли парадно посрещане на Черепа и Цветан Василев на летище "София", на първия да му се подари НИМ на втория - нова тлъста банка.
05.02.2021 14:38 / Отговор
ОХ ТИЯ, ТРИМАТА КАТ ГИ ВИДЯ, ЗАЩО НЕ СЕ ХВАНАТ И ДА ХОДЯТ ДА СЕ ГРЪМНАТ.
АМА ТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,БАРАБАР С КУРВЕТО МАЯ И ПРЕЗИДЕНТА..
ЕЙ ХОРА МИСЛЕТЕ КОГАТО ГЛАСУВАТЕ.
05.02.2021 14:41 / Отговор
ха ха тия всичките ги чака бай СТАВРИ,и колкото по бързо ги прибере толкова по добре за БГ.
05.02.2021 14:55
Много интересна "програма"вадят "Тримата бацили", трима души да свалят власт , за която са гласували над един милион българи! Е, и като се прибавят и парите на Черепа, и продажните медии!
05.02.2021 15:04 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема