Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Отровното трио“ украси елха пред Министерския съвет

Общество

„Отровното трио“ украси елха пред Министерския съвет

Снимка:

„Отровното трио“ с поредна акция. Този път Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов решиха да поставят коледна елха пред Министерския съвет. Те украсиха дървото собственоръчно и с помощта на няколко свои съмишленици.

На елхата бяха закачени кокал, 500-еврови банкноти, златни кюлчета, пистолет, коледни картички и дамски бикини. Под елхата сложиха подаръци. А за подгряване на обстановката бяха извикали и дядо Коледа с мегафон.   

Елхата на Отровното триоЕлхата на Отровното трио


Коментари (20)

Кретени! Глоба защото са без маски!
11.12.2020 18:06 / Отговор
Дядо коледа Май е дионисий
11.12.2020 21:51
Жалки И смешни
11.12.2020 22:03
Stefan Луд умора нема, само се поти.

Леле, как са се фиксирали в кюлчета и банкноти, бикини и пистолети!

Имат псииатър в екипа, нека Гълъбова им обясни произхода на фиксациите.

Гладната шпинга е склонна да преувеличава силата на златото.
Недоебаният сънува фетиши с бикини.
Малоценният маргинал придава прекомерна тежест на оръжието.

Пълни нещастници, чудя се, кой им налива пари да се пеняват по мегданите.

Ха дано им влезне този дед Мороз дома и сурвака децата им като ги дари с бикини, тухли в златно фолио и водни пистолети, плюс всичката бутафория на измисления им фиксиран маниакален свят.
11.12.2020 18:51 / Отговор
Джедай Тотю Браво, @Stefan, направо си ги размазал тези нещастници! Ха-ха, трио „Новичок“ още малко и ще почнат да играят казачок!
11.12.2020 19:37
Stefan Мерси, Джедай, и ти мн радваш.
Спестявам добра дума, за да не разводнявам лафа, но истински си ме усмихвал, много ти идват.
Жалко, че катализатор на остроумието ни са тези залюхани питекантропи, именуващи се протестъри. Надявам се - те да отпаднат като дразнител и тук да си лафим дъълго и напоително с теб и другите свежари лафаджии.
Хубав ден!
12.12.2020 10:00
Джедай Тотю Да, @Stefan, а пък каква хубава културна новина дойде от Турция, да знаеш! За новия сеир-сандък коджа-сериал „Диван калабалък“ са ангажирани известните телевизионни звезди: Баш Серсем Бабикян Чапкън, Хаджи Генчо Кючюк Кьопек и Минекоглу Кармазъ Хептен Гьотверен! За женските роли на кастинга са се преборили известните актриси Мая Манол Калдъръм Ханъм и Курнела Бююк Гювенди! Бабите с нетърпение очакват новите серии!
12.12.2020 11:04
Мина Тези не се ли усещат колко изпростяха.Спрете да ги наричате "Отровното трио" , те са " Просто трио"
11.12.2020 19:02 / Отговор
Отходното трио: "Говнавоз, Говнамет и Говнаяд" - по-бързо във затвора! Импийчмънт на Фатмака!
12.12.2020 07:14
Доньо Донев Безработни ще останат,защото са бездарни!Как може да правиш кич на центъра на европейска столица,а баща ти и ти да сте скулптори?Знае ли някой ,някоя работа на този неуравновесен некадърник,известен с това,че е син на Величко Минеков?
11.12.2020 19:36 / Отговор
k Да, знам, той има една скулптура на куче, заради която сума ти организации за защита на животните ни направиха на луди – що кучето било толкова мършаво!
11.12.2020 19:39
Stefan К, разбирам ви. На големите майстори сме склонни да простим неизбежните за човека слабости. Аз за кучето не знам, но сега надникнах http://www.uniart.bg/files/catalog_skulptura.pdf , и изложените Баланс и Надежда от бронз ми допаднаха.
Само дето Минеков не ми допада, по-скоро го приемам за професионален мърморко. Не може да си минал 40 -така и да си така лабилен и безхарактерен.
И съди, съди, сочи с пръст и съди, че и осъжда.
Ето това не мога да приема, плюе по г-н Рашидов, сравнявайки го с баща си, като не намира една добра дума за плодовете на Рашидов. Вкус приятел няма, но защо си си събудил, ако няма една добра дума на хората да кажеш? Да си бе останал под юргана, сърдити мрънкалнико.
12.12.2020 10:29
анализатор Дори ония , които смятаха ТРИОТО за духовити жълтопаветни интелектуалци е време да осъзнаят , че са най-обикновени ПРОСТАЦИ !
11.12.2020 20:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още