Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Първото теглене на печелившите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET е тази вечер

Общество

Първото теглене на печелившите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET е тази вечер

Първото теглене на печелившите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET е тази вечер - Tribune.bg

Тази вечер ще се проведе първото теглене на наградите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET.

Тегленето на наградите в играта Троен шанс започва точно в 22:00 ч. на 24 август и ще проведе „на живо“ във всички игрални зали на WINBET в страната. Ще бъдат раздадени три награди от по 10 000 лв., четири преми от по 5000 лв., пет награди по 2000 лв. и 10 премии по 1000 лв. Тегленето ще продължи докато бъдат изтеглени притежателите на печелившите талони за всички премии сред присъстващите в залите на компанията.

В същата вечер, от 21:00 ч., WINBET ще раздаде и стотици кеш премии от по 500 и 1000 лв., които ще бъдат разпределени на напълно случаен принцип сред игралните автомати в залите на компанията. За да бъдат спечелени тези премии не е необходимо притежаването на талон за участие.

Играта Троен шанс е с гарантиран общ награден фонд 500 000 лв. В зависимост от своята игрална активност, посетителите на игралните зали на WINBET в цялата страна могат да получат талони за участие в играта, като всеки талон осигурява по три участия в тегленето на победителите.

Следващите тегления на гарантирани парични премии в играта Троен шанс ще бъдат на 28 септември и 5 октомври 2023 г. от 22:00 ч., на живо във всички зали на WINBET в страната.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети