Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Пътните саги на Радева: Втора част на "НСО срещу Пътна полиция" (ВИДЕО)

Общество

Пътните саги на Радева: Втора част на "НСО срещу Пътна полиция" (ВИДЕО)

Снимка:

Излезе нова част на скандалния клип - „Първата дама" пазарува, НСО се кара с полицията

Втора част на клипа, в който НСО и охраната на Десислава Радева се карат с „Пътна полиция“, пусна в социалната мрежа Богдан Асенов.

В първия клип се разбира, че колата на НСО е влязла в насрещното ул. „Проф. Фритьоф Нансен“. Това предизвиква скандал между НСО и пътен полицай. На клипа Радева не се вижда, но Асенов разказа, че минути преди това - тя излязла от лъскавото возило и влязла в магазин за рокли. „Колата на НСО се движеше с висока скорост. След като влезе в насрещното, спря. От задната врата слезе г-жа Радева и влезе в ателие за рокли“, разказа тогава Асенов.

От второто видео е видно, че скандалът никак не е бил малък.

Очевидно униформеният се е видял в приключение, не е могъл да излезе на глава за нарушението и е извикал подкрепление.

Във втората част се вижда, че на мястото вече има патрулка и цели петима полицаи, които продължават да се разправят със служителите на НСО.

„Г-н Президент, в конкретния случай моето минало е най-малко важно! Не вярвах, че ще паднете толкова ниско за да ми коментирате миналото!“ Това пък написа Асенов в социалната мрежа, след като президентът Радев направи снощи коментар на пътните инциденти, в които семейството му е замесено. В тях Радев видя конспирация.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още