Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Пътните строители излизат на протест с тежка техника, искат оставка на Комитова

Общество

Пътните строители излизат на протест с тежка техника, искат оставка на Комитова

Снимка:

Строителите на пътища излизат на протест с искане за оставка на министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова. 

Недоволството им ще започне от 8.30 часа пред Министерски съвет и ще продължи до 12.00 часа. През това време ще бъдат блокирани бул. „Дондуков“ и „Цар „Освободител“.

„Напрежението в бранша, липсата на какъвто и да било диалог води до промяна на исканията ни. Всички пътно-строителни фирми, членуващи в ББК „Пътища“ искат оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова. Настояваме за конкретни действия по разплащането на дължимите суми!“, настояват организаторите от Българската браншова камара „Пътища“.

По данни организаторите в протеста ще се включат 60 камиона и 40 - строителна техника, които в интервала от 8.00 часа до 9.00 часа ще се позиционират по бул. „Цар Освободител“ в отсечката между бул. „Княз Ал. Дондуков“ и ул. „Г. С. Раковски“. Очаква се и включването на около 3000 участници на пл. „Независимост“, пред сградата на МС.  


Топ новини

виж още

Актуална тема