Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Павлов: В следващия НС - 100 депутати за ГЕРБ и ДПС, 100 за сегашната коалиция и 40 - за "Възраждане" и "Български възход"

Общество

Павлов: В следващия НС - 100 депутати за ГЕРБ и ДПС, 100 за сегашната коалиция и 40 - за "Възраждане" и "Български възход"

Павлов: В следващия НС - 100 депутати за ГЕРБ и ДПС, 100 за сегашната коалиция и 40 - за Възраждане и Български възход - Tribune.bg
Снимка:

При евентуален предсрочен вот електоралната картина след второ място няма да се промени, но с едно изключение - ИТН ще бъде на ръба на влизането и вероятно при едни следващи избори няма да премине бариерата. Това прогнозира в студиото на "Bulgaria ON AIR" социологът Юлий Павлов.  

"За сметка на това ще участва партията на Стефан Янев, "Възраждане", които ще имат гласове, сравними с тези на БСП и ДПС. В един следващ парламент, сегашните управляващи няма да имат 109 депутати, а около 100 максимум, ГЕРБ и ДПС няма да имат 93 депутати, а около 100. Останалите 40 ще бъдат от "Възраждане" и "Български възход". 

Продължаваме промяната започва с реформи в Антикорупционната комисия с издигането на Бойко Рашков начело на органа. Това е драстично разминаване с приоритетите на гражданите. Това не са приоритети за управление на държавата през следващите 6 месеца, а такива за предизборна кампания, добави той. 

По думите му важните аспекти за гражданите са повишаващите се цени и ниските доходи. "Вие можете да имате едно, две или три неща, които да са преди всички останали, а не 17. Осем са приоритетите на "Продължаваме промяната", четири на БСП и 5 на "Демократична България". Това е абсурдно от граматическа гледна точка", категоричен бе той.

 Социологът Юрий Павлов изрази убеждението си, че всички трябва да се притесняват от служебен кабинет на Румен Радев, освен проруски настроените. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети