Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Пиарът на „Продължаваме промяната“ осем минути овиква журналисти от Нова ТВ (ВИДЕО)

Общество

Пиарът на „Продължаваме промяната“ осем минути овиква журналисти от Нова ТВ (ВИДЕО)

Александър Бойчев първо жестоко се засегна, че водещите не знаят името му, а той дълго бил журналист, после обясни, че няма как „първият човек в държавата“ Никола Минчев да се тества в „произволна лаборатория“

Осем минутен скандал от пиарът на управляващите отнесоха Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Причината – неблагоразумието им да попитат депутат от партията за ПСР теста на шефа на НС Никола Минчев.

Първата голяма грешка на водещите от сутрешния блок на Нова ТВ беше, че представиха пиара като Александър Бояджиев. Той се развика, че фамилията му е Бойчев и последва тирада как журналистите не си проверяват  информацията. В рамките на разговора отговарящият за връзките с медиите в „Продължаваме промяната“ нееднократно вмъкна колко отдавна се занимава с журналистика и явно не прие добре факта, че Николаев и Иванова не го познават.

Бойчев отрече всякакви спекулации с часа, в който е взета пробата на председателя на Народното събрание.

„Г-н Минчев публикува детайлно информацията за своя тест, след спекулациите на Костадин Костадинов от „Възраждане”. Естествено, че тестът е взет след заседанието на КСНС”, заяви той.

Пиарът не прие добре и въпроса как Минчев е тестван в час, когато обикновените граждани не биха могли да се доберат до лабораторен тест.

„Г-н Минчев е по право първи човек в държавата! Като председател на парламента! Вие считате ли, че г-н Минчев със симптоми и охраната на НСО ще отиде в произволна лаборатория в този момент да си направи тест?“, възмути се Бойчев.

Водещите за финал предупредиха ПП, че ще трябва да свикнат да им бъдат задавани всякакви въпроси. „Ще има и въпроси, които няма да ви харесват. Първо ще трябва да се научите да ги чувате и приемате, а после – и да давате отговор на време. Така е просто“, предупреди Виктор Николаев.  


Топ новини

виж още

Актуална тема