Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Пияни германци завладяха родното море, българите харчат в Гърция

Общество

Пияни германци завладяха родното море, българите харчат в Гърция

Пияни германци завладяха родното море, българите харчат в Гърция - Tribune.bg
Снимка:

Пияни германци завладяха българското Черноморие, докато българите наливат пари в гръцката икономика.

Българският туризъм само за една година се върна във времената на пиянските турове и нискобюджетните туристи, които идват в страната ни не заради хубави плажове и добро обслужване, а поради евтин ол инклузив и алкохол на корем. Те се държат просташки не само към обслужващите ги българи, но и към останалите почиващи, видя репортер на Tribune.bg.

Шумна музика на плажа и в ресторанта на хотела, придружена с кръчмарски германски песни-това вече е обичайна гледка.

Родните хотелиери са длъжни да търпят екзалтираните гости, за да не фалират хотелите им, споделят хора от бранша. Хотелиерите по морето са сериозно затруднени, защото обещаните средства от Министерство на туризма за настаняването на украинци не са изплатени.

В повечето хотели във Варна почти не се чува българска реч. А малкото почиващи българи споделят, че една почивка на Малдивите би им излязла много по-евтино, отколкото да запазят стаи в 3- или 4-звезден хотел в България.

Никому неизвестно е как Министерство на туризма, под ръководството на Христо Проданов от БСП, рекламира страната ни сред българите. Обещанието на Проданов, че ще изчисти имиджа на България на евтина алкохолна дестинация, се изпари като мираж, защото най-скъпите ни курорти като Златни пясъци вече са залети от нискобюджетни туристи.

Докато Христо Проданов се чуди как да убеди Лена Бориславова да пусне някоя внесена от него точка да мине през Министерски съвет, родното море е залято от пияни чужденци, които не знаят на колко метра е морето от бара на  хотела им.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети