Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Фандъкова изпрати аварийни екипи за отстраняване на последиците, причинени от силната буря

Общество

Фандъкова изпрати аварийни екипи за отстраняване на последиците, причинени от силната буря

Фандъкова изпрати аварийни екипи за отстраняване на последиците, причинени от силната буря - Tribune.bg
Снимка:

Всички аварийни екипи на Столична община са на терен и работят по сигналите за завирявания, причинени от силната буря в София тази вечер. Екипите на „Аварийна помощ и превенция“, Столичен инспекторат и почистващите фирми работят по получените до момента 52 сигнала за завирявания. 6 екипа на Столичната пожарна до момента са отработили 20 сигнала за завирявания. До момента са получени и 5 сигнала за паднали клони, които се разчистват от екипи на дирекции „Зелена система“ и „Аварийна помощ и превенция“.

По данни на Националния институт по метеорология и хидрология по време на бурята на територията на града са паднали средно 30 л/кв. м. Нивата на всички язовири на територията на Столична община са в норма. Нивата на реките, които преминават през територията на града също са в норма и няма опасност от преливане.

Възстановено е движението на трамвайни линии №6 и 10. Временно е променен маршрута на линия 77 в посока към „Красна поляна“.

Остава натоварено движението по следните булеварди бул. „Сливница“, бул. „Васил Левски“, бул. „Данаил Николаев“, бул. „Кн. Мария Луиза“, бул. „Опълченска“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Пиротска“, бул. „Шипченски проход“, бул. „Михай Еминеску“ и бул. „Ал. Малинов“.

Работата на всички аварийни екипи на Столична община и на Столичната пожарна продължават.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати