Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Подаряват на нуждаещи се майки вещите на убитото бебе Никол

Общество

Подаряват на нуждаещи се майки вещите на убитото бебе Никол

Подаряват на нуждаещи се майки вещите на убитото бебе Никол - Tribune.bg
Снимка:

Майката на Дарина раздава всичко останало от децата ѝ

„Ние със съпруга ми искаме да подарим на „мама“ или бъдеща „мама“, в затруднено финансово състояние, всичко каквото остана от нашите деца.“ Това се казва в статус на Ваня Министерска, майка на брутално убитата 23-годишна Дарина и баба на убитата едногодишна Никол. През ноември за двойното убийство беше задържан приятелят на Дарина и баща на момиченцето- Викторио Александров. В момента той е в ареста.

Майката на Дарина търси нуждаещи се майки, които да вземат количката, столчето за кола, дрешките, коритото на малкото момиченце. Постът се разпространява в групи за майки в социалната мрежа и стотици съпричастни жени изказват адмирации към жеста на Ваня Министерска. Призивът на жената събуди спомена за бруталното двойно убийство в столичния квартал „Надежда“.

Дарина беше простреляна фатално в жилището си. От дома изчезна едногодишната Никол. По-късно стана ясно, че Викторио се качил с оръжие в такси. Заплашил шофьора и го накарал да кара към различни дестинации. Слязъл край Горни Богров. Там, след подаден сигнал от таксиметровия шофьор, Викторио беше хванат с простреляната Никол, която почина по-късно в болница.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети