Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Подаряват на нуждаещи се майки вещите на убитото бебе Никол

Общество

Подаряват на нуждаещи се майки вещите на убитото бебе Никол

Снимка:

Майката на Дарина раздава всичко останало от децата ѝ

„Ние със съпруга ми искаме да подарим на „мама“ или бъдеща „мама“, в затруднено финансово състояние, всичко каквото остана от нашите деца.“ Това се казва в статус на Ваня Министерска, майка на брутално убитата 23-годишна Дарина и баба на убитата едногодишна Никол. През ноември за двойното убийство беше задържан приятелят на Дарина и баща на момиченцето- Викторио Александров. В момента той е в ареста.

Майката на Дарина търси нуждаещи се майки, които да вземат количката, столчето за кола, дрешките, коритото на малкото момиченце. Постът се разпространява в групи за майки в социалната мрежа и стотици съпричастни жени изказват адмирации към жеста на Ваня Министерска. Призивът на жената събуди спомена за бруталното двойно убийство в столичния квартал „Надежда“.

Дарина беше простреляна фатално в жилището си. От дома изчезна едногодишната Никол. По-късно стана ясно, че Викторио се качил с оръжие в такси. Заплашил шофьора и го накарал да кара към различни дестинации. Слязъл край Горни Богров. Там, след подаден сигнал от таксиметровия шофьор, Викторио беше хванат с простреляната Никол, която почина по-късно в болница.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема