Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Подпалиха офиса на ГЕРБ - Ямбол, от партията осъдиха вандалския акт

Общество

Подпалиха офиса на ГЕРБ - Ямбол, от партията осъдиха вандалския акт

Подпалиха офиса на ГЕРБ - Ямбол, от партията осъдиха вандалския акт - Tribune.bg
Снимка:

Неизвестни лица са опитали да запалят офиса на ПП ГЕРБ в Ямбол в нощта на 2 срещу 3 декември около 3 часа, съобщиха от партията. От местната организация определиха случилото се като вандалски акт.

Офисът на ул. „Търговска“ 2 е полят със запалима течност, която впоследствие е възпламенена. Нанесени са щети по сградата и входа на офиса. За радост, огънят не е успял да навлезе навътре в помещението. Оглед на мястото и на щетите е извършен от органите на МВР и следствието. Иззети са материали. Случаят се разследва.

„ГЕРБ-Ямбол категорично осъжда този вандалски акт. И заявяваме, че подобни посегателства противоречат на принципите на правовата държава и отношенията в нашето общество“, категоричен бе председателят на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Ямбол Александър Стойков.

Той допълни, че „ако някой иска ГЕРБ да се страхува, това няма да стане. Ще продължим да работим за поетите ангажименти и реализирането им на местно ниво.“

„Дали е политическа провокация, вандалщина или нещо друго ще установят органите на реда. Иззети са записите от камерите на сградата. Надяваме се извършителят бързо да бъде установен“, каза още Стойков.


 

Автор

Коментари (3)

ПАРТИЗАН ЗА БОЙ СЕ СТЯГА................................................................................................................ БИЙ ЗМИЯТА ПО ГЛАВАТА..............
ДОКАТО Е ВРЕМЕ........... ИНАЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ 9.09.
03.12.2020 17:49 / Отговор
не трябва ГЕРБ Ямбол да осъжда вандалския акт, а трябва компетентният съд да ги осъди. Тогава нещата ще си дойдат на мястото.
03.12.2020 17:57 / Отговор
А къде Виждате компетентен съд?
04.12.2020 01:27

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети