Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Поход за свобода” срещу трафика на хора в 25 български града

Общество

„Поход за свобода” срещу трафика на хора в 25 български града

Поход за свобода срещу трафика на хора в 25 български града - Tribune.bg
Снимка:

Събитието е част от Европейския ден за борба с трафика на хора и се провежда в повече от 450 града в над 50 държави

За шеста поредна година у нас ще се проведе „Поход за свобода“. Рекордните 25 български града ще се включат в инициативата срещу трафика на хора.

Събитието е посветено на Европейския ден за борба с трафика на хора, което се провежда ежегодно в повече от 450 града в над 50 държави по цял свят. Всяка година Походът събира граждани с активна обществена позиция, партньори и съмишленици в борбата с трафика на хора и обръща внимание на българите към огромните мащаби на трафика на хора и търговията с човешки животи у нас.

Организатор на събитието у нас е Фондация „А21 България”, която си партнира с Националната комисия за борба с трафика на хора, Местните комисии за борба с трафика на хора, Български младежки Червен кръст и Превантивно-информационните центрове към местните общини.

София, Пловдив, Бургас, Плевен, Сливен, Благоевград, Видин, Монтана, Смолян, Кърджали, Ямбол, Пазарджик, Габрово, Силистра, Разград, Русе, Шумен, Никола Козлево, Варна, Сандански, Добрич, Търговище, Велико Търново, Хасково ще се присъединят към „Похода за свобода“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети