Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Политици представят любими творби в Деня на будителите

Общество

Политици представят любими творби в Деня на будителите

Политици представят любими творби в Деня на будителите - Tribune.bg
Снимка:

С тази патриотична инициатива МГЕРБ се обръща към младите българи с послание, че ценностите, моралът и родолюбието са същност, а не лозунг, заяви Георг Георгиев

В Деня на народните будители председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев отправи предизвикателство към негови съпартийци да представят откъс от любима своя българска творба, като самият той рецитира одата „Опълченците на шипка“ на класика на българската литература Иван Вазов. 

От профила във Фейсбук на Георг Георгиев - председател на Младежи ГЕРБ, бивш. зам.-министър на външните работи

Честит Ден на народните будители!

С тази патриотична инициатива МГЕРБ се обръщаме към младите българи с послание, че ценностите, моралът и родолюбието са същност, а не лозунг. Отстояването им е всекидневна отговорност, а не спорадичен акт.

Отправям предизвикателство да се присъедини към кампанията на Младежи ГЕРБ човек, разбиращ горното в пълна степен - Даниел Митов, водач на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР - София.

От профила във Фейсбук на Даниел Митов, ГЕРБ

Честит Ден на народните будители!

Приемам предизвикателството на Георг Георгиев и поздравявам Младежи ГЕРБ за инициативата.

За мен, този пасаж от „Под игото“ съдържа съществена част от духа на времето. Дано днешният празник послужи на всички ни, като повод за размисъл върху съвременните предизвикателства пред нацията.

Предизвиквам Тома Биков и желая на всички още веднъж честит празник!

 

От профила във Фейсбук на Тома Биков, ГЕРБ

Приемам предизвикателството от Даниел Митов да прочета откъс от любима моя книга по случай Деня на народните будители. Една от любимите ми книги е „Записки по българските въстания“ от Захарий Стоянов. Реших да прочета малка част от първа глава, която много обичам. Отправям предизвикателство към Николай Алгафари, да прочете част от своя любима българска книга. Честит празник!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети