Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Полицаи и надзиратели на протест, вдигат палатков лагер под прозорците на Асен Василев

Общество

Полицаи и надзиратели на протест, вдигат палатков лагер под прозорците на Асен Василев

Полицаи и надзиратели на протест, вдигат палатков лагер под прозорците на Асен Василев - Tribune.bg
Снимка:

Служители на МВР и на министерството на правосъдието излизат на протест. Този път те ще направят палатков лагер, който ще бъде разположен пред сградата на министерството на финансите. Инициативата бе обявена от ръководството на синдикатите. Първи за нея, късно снощи, съобщиха от синдикалната федерация на служителите в МВР, а рано тази сутрин участие потвърдиха и от синдиката на служителите в затворите. Палатковият лагер ще бъде вдигнат в петък, в 12ч. на обяд, а крайна дата на протеста не е посочена.

Липсата на реформа в сектор „Сигурност", ключовете за която стоят в министрите на всяко управление, е короната на оправданието срещу призива за адекватна политика по доходите в сектора, пише в позиция на протестиращите.

Нашата упоритост надминава техния инат. Масивните дървени порти на министерството на финансите очакват вашите послания. И ние ще ги доставим навреме. Уверени сме, че пътят е верен и с общата енергия и желанието за промяна и ясен път с приятелите от СФСМВР, имаме сили да постигнем резултат, написаха от полицейския синдикат.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати