Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Полицията в Русе поде кампания в подкрепа на болниците

Общество

Полицията в Русе поде кампания в подкрепа на болниците

Снимка:

Полицията в Русе започна благотворителна кампания в знак на съпричастност към болнични заведения.

Идеята се родила спонтанно в края на миналата година. Целта била да се помогне на колегите им – медиците, с които са на първа линия в условията на ситуацията, породена от COVID-19, както и на пациентите, сред които попадат често хора от медицинския персонал и органите на реда.

В допълнение към инициативата, възникна и идеята за изработването на календар за 2021 година, който да бъде даван в дар на дарителите, като жест на благодарност за отзивчивостта и съпричастността, съобщават от МВР.

МВРМВР

В луксозния печатен материал са събрани 12 кадъра, които представят служителите на реда не само в професионален, но и в човешки план – като хора, които са посветили живота си в полза на обществото. Само в рамките на няколко седмици проектът намери съмишленици и последователи и календарът стана факт.

В кампанията освен служители на МВР се включиха народни представители, областният управител на Русе и неговите заместници, кметове на общини, журналисти, служители на други институции, граждани.
Първите средства от кампанията „Заедно за сигурност и спокойствие“ бяха предадени днес на СБАЛ за пневмо-фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков" и УМБАЛ „Медика“.  

МВРМВР


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още