Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Посолството ни в Скопие дари коледни пакети на деца

Общество

Посолството ни в Скопие дари коледни пакети на деца

Посолството ни в Скопие дари коледни пакети на деца - Tribune.bg
Снимка:

Посолството на България в Скопие направи дарение за деца от Република Северна Македония в рамките на проекта „Български коледни празници”, който се реализира с финансовата подкрепа на МВнР.

140 коледни пакети с лакомства и училищни пособия за деца в Скопие на основно училище „Д-р Златан Сремац“, Дома за рехабилитация на деца и младежи, Дома за деца с възпитателни проблеми и поведение, Детската белодробна болница „Козле“ и Дневен център за деца със синдром на Даун „Доза щастие“ бяха раздадени на 29 декември 2020 г. Пакетите бяха предадени от българския посланик в Република Северна Македония Ангел Ангелов и неговата съпруга Биляна Ангелова.

Снимка МВнРСнимка МВнР

Благодарност за хуманния жест бе изразена от представителите на съответните институции и присъстващите деца. Събитието е израз на последователната подкрепа от страна на посолството за уязвими обществени групи в Република Северна Македония и на установеното дългогодишно сътрудничество с по-голямата част от бенефициентите. Дядо Коледа раздаде пакети с лакомства на деца от българската общност в посолството ни в Скопие. Събитието се проведе при стриктно спазване на ограничителните мерки, наложени във връзка с пандемията от COVID - 19.

 

Снимка МВнРСнимка МВнР


Етикети дарение, МВнР

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети