Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Предимства при използване на приложението на bet365 mobile

Общество

Предимства при използване на приложението на bet365 mobile

Предимства при използване на приложението на bet365 mobile - Tribune.bg

Към днешна дата Bet365 се смята за един от най-успешните международни букмейкъри. За наше щастие, от няколко години насам той разполага с официален лиценз да оперира и на българския пазар. С този надлежно издаден документ букмейкърът и неговите услуги са изцяло достъпни за родните играчи. Това означава, че всеки почитател на спортните залози у нас може да се възползва от уникалните бонус, обширната спортна програма и не на последно място bet365 mobile услугата, която е изключително важна в днешни дни.

Според статистиката, над 80% от интернет потреблението днес пристига от мобилните устройства. По неофициални данни близо 70% от залагащите използват любимите си платформи за целта в движение. В България, макар и да липсва подобно преброяване, е очевидно, че мнозина играчи също предпочитат интернет залозите през таблет  и телефон. Защото е лесно и удобно. Особено когато имате под ръка интуитивно и динамично приложение, каквото е приложението на bet365.

Как да се сдобием с bet365 приложението?

Великобританската компания е създала две приложения за своите услуги. Става въпрос за две приложения, използвани на две от най-често срещаните мобилни операционни системи в света – Android и iOS. За разлика от мнозина други свои „колеги“ от bet365 са избрали да имат софтуер и за едната, и за другата система, а наред с това и универсална мобилна версия на страницата си. И ако браузър платформата няма нужда от теглене и инсталация, не така седят нещата с bet365 приложението. Свалянето и инсталирането на bet365 приложението обаче е изключително лесен и бърз процес, с който може да се справи всеки.

В зависимост от типа на вашето устройство, тоест операционната система, която използва, влезте в Apple App Store или Google Play Store. Точно така, bet365 е един от малкото букмейкъри в света, които са успели да си издействат разрешително да качат приложението си за спортни залози в платформата Google Play Store. Но тъй като класическия подход за сваляне на Android приложение от този тип е през официалната страница на букмейкъра, от bet365 са оставили отделно и специален линк за даунлоуд на апк файл за bet365 Андроид софтуера. Който и начин да изберете, ще успеете бързо да получите инсталационния файл на своето устройство.

Имайте на предвид обаче, че ако сваляте файла от сайта на bet365, предварително трябва да  отметнете през настройките за сигурност на своя телефон, че позволявате сваляне на файл от неизвестен източник. След това, намерете файла във вашата система и кликнете върху него, за да го инсталирате. Ако сваляте файла от Apple App Store на iOS устройство или от Google Play Store, инсталационният процес най-често стартира автоматично. Инсталацията трае не повече от 1 минута и след като приключи, на началния екран на вашето мобилно устройство ще видите икона на bet365. От нея с един клик всеки път можете да влизате в игралната си сметка, а също така и да се регистрирате, в случай че нямате активен акаунт.

Защо да инсталирам bet365 приложението?

Предимствата да изберете приложението на bet365 пред мобилната страница са няколко и е редно да се възползвате от тях, ако системата ви позволява. Тук отваряме скоба, че потребители с устройства с друга операционна система или с по-стари iOS или Android версии нямат избор и следва да ползват алтернативата през браузър.

Ето защо обаче да изберете предложението, ако можете да го инсталирате успешно на устройството си:

  • Свалянето и инсталацията са бързи и много лесни като изпълнение.
  • Приложенията са напълно безплатни.
  • Всяко от двете приложения включват всички услуги, пазари, залози, казино игри и други опции и функции, налични в официалната десктоп страница на букмейкъра.
  • Достъпът до вашата игрална сметка в bet365 е много по-бърз през приложението – само с един клик върху иконата на вашия телефон.
  • С приложение телефонът ви харчи много по-малко мобилен трафик, отколкото с мобилна страница. Това е важно условие за потребителите, които имат план с ограничен обем от мобилни данни.
  • Приложенията разполагат с функцията за известяване в реално време. Това са така наречените нотификации. Те ще ви информират за предстоящи мачове, най-горещите новини и оферти от bet365 mobilе.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати