Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Предизвикайте късмета на Игнажден

Общество

Предизвикайте късмета на Игнажден

Снимка:

Народното поверие гласи, че който пръв дойде в къщата на Игнажден, такава ще бъде и годината за домакините. Този гост се нарича полазник и ако той е добър човек, годината ще бъде богата и щастлива. Обикновено домакините внимателно подбират, кого да поканят в домовете си и този гост се посреща с почести и богата трапеза. Тази година директните социални контакти са силно ограничени, но това не означава, че липсва начин да предизвикате материалното щастие в семействата си. За това се е погрижило Спорт тото, още повече, че 102-рия тираж се пада точно на празника. А какъв по-хубав знак на съдбата от този, навръх Игнажден да спечелите от тотализатора.  Става въпрос за грамадни джакпоти, които да определят финансовото благополучие на родители, деца и внуци.

Прогнозният джакпот в играта „6 от 49“ е забележителната сума от 6 000 000 лева.

Всеки, който е привлечен от тази космическа печалба, може да заложи на поне шест числа в една комбинация, а това ще му струва скромните един лев и десет стотинки.

До 3 000 000 лева могат да достигнат печалбите в играта „Тото 2 – Зодиак“

За да се кандидатирате за печалби в тази изключителна игра е достатъчно да заложите на произволни пет числа и една зодия към тях.

Никой не би подминал възможността да спечели и джакпота в играта „6 от 42“, защото за неделния тираж се очаква той да достигне разкошната сума от 700 000 лева.

Не е за пропускане и най-щедрата игра на тотализатора „5 от 35“. В нея всеки залог носи три шанса за печалби, а на Игнажден тези шансове стават още повече.                                   

В неделя ще бъдат изтеглени и десет допълнителни печалби, всяка на стойност 500 лева.

За любителите на моментните лотарийни игри също ще има приятна изненада тази неделя. Всеки, който е регистрирал кода на непечеливш талон за периода от 13-и до 19-и декември ще се включи в промоционалната кампания за Лоялност „Печалби плюс – втори шанс за всички“. А Игнажден ще донесе на двама късметлии печалби от 600 и 400 лева. Подробности за начините на участие можете да научите на сайта www.toto.bg/.

С това хубавите новини не свършват! Българския Спортен Тотализатор преди празничните дни ви предизвиква да участвате на 22 и 23 декември виртуално в най-новото ни начинание. Е-футболно шоуто „Фенът – национален селекционер“. Подробности за тази футболна емоция можете да научите на action.toto.bg.

Залози за препълнения с възможности за печалби 102 тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 20 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

Локдаун за печалбите от тотализатора няма, така че всеки който иска има възможност да отключи късмета си за придобиване на колосални суми.                  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още