Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Предлага ли Палмс Бет залози на електронни спортове?

Общество

Предлага ли Палмс Бет залози на електронни спортове?

Предлага ли Палмс Бет залози на електронни спортове? - Tribune.bg

Спортните залози отдавна са нещо повече от прогнозиране на крайния изход от един футболен мач. В днешни дни играчите могат да избират между повече от 20 различни спортни дисциплини в един стандартен букмейкърски сайт. Нещо повече – страници като палмс бет бихте могли дори да залагате на специални спортове, каквито да и електронните спортове. Палмс Бет е един от многото съвременни букмейкъри с лиценз у нас, предоставящи така наречените eSports залози. И това съвсем не е случайно. Истината е, че тези спортове и залозите за тях придобиват все по-голяма популярност у нас. Ето защо големите компании за залагания не ги пренебрегват, съставяйки ежедневните си спортни програми.

Какво представляват електронните спортове?

Електронните спортове често се бъркат с виртуалните спортове. Виртуалните спортове не истински спорт. Те само имитират такъв – например, футбол или тенис – под формата на компютъра симулация. Електронните спортове обаче са реални, истински събития. В тях обаче няма спорт в истинския смисъл на думата – движения и физически натоварвания, но пък има силен състезателен характер. Електронните спортове са състезания в сферата на видеоигрите. След като последните стават изключително популярни, ентусиастите в областта започват да организират турнири. В последствие турнирите също нашумяват и придобиват мащабни международни размери, поради което и редица спортни федерации им признават правото да се наричат спортна дисциплина. А тъй като букмейкърите се стараят да предоставят максимално голям обхват на видовете спорт в техните програми, няма как в даден момент да не предложат и залози на електронни спортове. При тях, естествено, се дават прогнози за крайни победители и други пазари в големи и средни по големина турнири в индивидуални и отборни състезания в различни игри.

Какви електронни спортове откриваме в Палмс Бет?

В Палмс Бет ще откриете огромно разнообразие от електронни спортове. Те са поместени в основната спортна програма на букмейкъра. Когато влезете на сайта на компанията, през менюто в горната част на вашия екран преминете към Спорт. В лявата част на вашия екран ще видите подредени всички налични спортни дисциплини, като към края на списъка са и електронните спортове. Числото до името на секцията  - електронни спортове – обозначава наличния брой залози на събития от категорията, които можете да поставите в конкретния момент. Трябва да отбележим, че от Палмс Бет са изключително щедри в предоставянето на разнообразни електронни спортове, включително и най-нашумелите CS GO, Dota, FIFA, LoL и много други. Едновременно с това, от компанията имат за задача да отразяват всички големи събития в сектора. Добавяме и факта, че Палмс Бет коефициентите за eSports залози са сравнително високи и от средни до по-високи от средните за пазара коефициенти. Последно, но не по важност, ще споменем и, че обхватът на пазарите за електронни спортове в сайта е сравнително голям. Можете да прогнозирате както крайния победител, така и да залагате на хендикап, общо (общ брой кликове или рундове в едно събитие), точен резултат, победител на карта и дори да поставят дългосрочни пазари.

На финала ще отбележим и, че електронните спортове са популярни у нас не само за залози, но и за практикуване. Нещо повече – в световен мащаб редица наши eSports състезатели и отбори са се доказали като топ лидери в генералните интернационални класации.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети