Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Предозиране: „Дневник“ на амбразурата и групировките от 90-те

Общество

Предозиране: „Дневник“ на амбразурата и групировките от 90-те

Предозиране: Дневник на амбразурата и групировките от 90-те - Tribune.bg
Снимка:

Медията на Иво Прокопиев „Дневник“ реши да пусне пространствен „анализ“ малко преди да се гласува вотът на недоверие. В него се казва, че групировки от 90-те опитвали да бутнат правителството.

С припомняне на „борците“ и хората с прякори от медията на Прокопиев се опитват да оправдаят, защо правителството на Кирил Петков не успя да задържи мнозинството си, както и да подобри състоянието на държавата, вместо да я води стремглаво към дъното.

Опорките пък са до болка познати, повтаряни от Кирил Петков и верните му семейни приятели, които също са част от властта. Така например според „Дневник“ ДС се внедрили в държавните сектори от руския газ до микроязовирите. Интересно твърдение, когато именно Петков е в коалиция с БСП, партията създала Държавна сигурност, а Бойко Рашков отново от онова време на „мутрите“ и 90-те е вътрешен министър.

Естествено зад всичко стои Русия, които „са внедрили руски националисти, руски евроатлантици, руски сценаристи и откровени руски сепаратисти“.  Всичко това обаче приключило когато у нас дошли спасителите от Харвард и „хвърлили“ камък в „кочинката“. Тези които викали срещу тях обаче са наричани от „Дневник“ „сламени човеци на хората с прякорите“.   


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати