Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Предозиране: Морфов драска по вратата на Велислава Кръстева?

Общество

Предозиране: Морфов драска по вратата на Велислава Кръстева?

Предозиране: Морфов драска по вратата на Велислава Кръстева? - Tribune.bg
Снимка:

Политически скандал разтресе „Народния театър”. Кабинетът на говорителя на театъра Велислава Кръстева осъмна надраскан с надписи „ДПС“ и „Изчезвай”.  Кръстева завеждаше дълги години връзките с обществеността на Движението и лично на почетния председател Ахмед Доган. В началото на лятото тя зае ключовата позиция в Народния театър. На сайта на институцията тя е представена като директор "Връзки с обществеността", редом до директора Васил Василев и главният режисьор Александър Морфов.

Народен театър Народен театър

Всички в театъра знаят, но не смеят да коментират публично кой е авторът на тази вандалска проява. По коридорите на Народния се шушука, че извършителят на срамната проява е именно главният режисьор Александър Морфов.

По всяка вероятност чрез тази хулиганска проява той иска да покаже политическите си пристрастия, но интересното в случая е защо те не са заявени на глас, а се ползват похвати на училищен хулиган. Друг е въпросът, че „инфантилният протест” се води посегателство върху паметник на културата, какъвто е Народния театър. За това извършителят има вероятност да бъде съден за хулиганство.

Народен театър Народен театър

„Чувствам се омерзена. Толкова е обидно това, което се случи“, сподели Велислава Кръстева пред медии, без да назовава извършителя.  

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети