Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Председателят на МГЕРБ, представители на местната власт и граждани сред първите на празничната Света литургия в Търново

Общество

Председателят на МГЕРБ, представители на местната власт и граждани сред първите на празничната Света литургия в Търново

Председателят на МГЕРБ, представители на местната власт и граждани сред първите на празничната Света литургия в Търново - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и младежи от цялата страна бяха сред първите на празничната Света литургия в църквата „Св. 40 мъченици“ във Велико Търново по повод 112 години от обявяването на българската независимост.

Света литургия в ТърновоСвета литургия в Търново

На отбелязването рано сутринта присъстваха и народните представители от ГЕРБ Станислава Стоянова, Клавдия Ганчева, Николай Сираков и Станислав Стоянов, заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов, кметът на Велико Търново Даниел Панов, представители на местната власт и много граждани.

Света литургия в ТърновоСвета литургия в Търново

Службата по традиция започна в 7.30 ч. в църквата „Свети 40 мъченици“, като на нея присъства и зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов. Литургията бе отслужена от Негово Високопреосвещенство Великотърновския митрополит Григорий.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети