Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Председателят на СОС: Няма да подкрепя увеличението на цената на билета

Общество

Председателят на СОС: Няма да подкрепя увеличението на цената на билета

Председателят на СОС: Няма да подкрепя увеличението на цената на билета - Tribune.bg
Снимка:

„Няма да подкрепя увеличението от 1.60 лв на 2 лв на цената на билета, продаван на каса в метрото, защото не виждам аргументи за това. Заявих го и днес на представителите на различни политически сили, подписали предложението.“ Това заяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.  

„Поздравявам колегите от общинския съвет, работили по новата тарифна политика на София – тя вече е обект на обществено обсъждане и ще я гласуваме в края на юли. Предстои да анализираме внимателно всички техни идеи, но тази за поскъпването е необоснована“, допълва той.

„За удобство на гражданите въвеждаме пътуване с Билет 30 плюс и Билет 60 плюс – те дават същите права за пътуване като еднократния билет, както и бонус - 30 и 60 минути всъщност е времето за безплатното прекачване от едно превозно средство на друго. Пътуването след 30-тата или 60-тата минута си остава неограничено, както и досега. Има и много други новости, с които може да се запознаете на сайта на Столичния общинския съвет“, посочва още Георгиев.

„Предстои обществено обсъждане в рамките на този месец, има време да изложим мнения и да ги защитим. Това и ще направя, заедно с моите колеги от групата на ГЕРБ-СДС.“, завършва той.

ФейсбукФейсбук


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети