Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Премахнаха, изхвърлени десетки епруветки с кръв до детска градина във Варна

Общество

Премахнаха, изхвърлени десетки епруветки с кръв до детска градина във Варна

Премахнаха, изхвърлени десетки епруветки с кръв до детска градина във Варна - Tribune.bg
Снимка:

Все още се знае кой е извършителят, прокуратурата разследва случая

Десетки епруветки, пълни с кръв, са били изхвърлени близо до детска градина във Варна. Случаят е станал известен във Фейсбук групата „Видяно и чуто във Варна“. Сигналът е за ул. "Ж. Кюри" като в него се посочва, че като наблизо има медицински център. Бил е подаден сигнал до телефон 112 и на място е дошла полиция. Пред Нова телевизия жители на района разказват, че под прозорците им  редовно се изхвърлят отпадъци, но стъклените контейнери, пълни с кръв, ги притесняват. Още повече, че са на метри от детска градина.

В района има дентален кабинет, има и медицински център, но той не работи от 6 месеца, а от РЗИ са на мнение, че отпадъкът е вследствие на лабораторна дейност.

Глоба до 1200 лева грози захвърлилия епруветки на детската площадка. Отпадъците са били премахнати, но все още не се знае кой е източникът и защо са били изхвърлени тук. От РЗИ обясниха, че санкциите за това нарушение са сериозни, но тепърва трябва да се уточни, кой го е извършил.Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура във Варна.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети кръв, Варна

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети