Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Превозвачите с протестно автошествие в София

Общество

Превозвачите с протестно автошествие в София

Превозвачите с протестно автошествие в София - Tribune.bg

Превозвачите организират протестно шествие в София, става ясно от видео публикувано в Фейсбук страницата на" Международните превозвачи”. Колоната от товарни автомобили и автобуси е тръгнала от сборния пункт край двореца „Врана“, отправила се е по бул. „Цариградско шосе“ към кръговото кръстовище пред спортна зала „Арена Армеец“ и ще се върне обратно по същия маршрут, без да навлиза в центъра на София. 

Не ни пуснаха в центъра на града, затова имахме и резервен вариант. Бяхме поискали протестно шествие до „4-ти километър“, то ни беше разрешено, обясни Милтенова.

По- рано техни представители се събраха пред Министерството на транспорта и скандираха” Оставка". През деня стана ясно, че автобуси с техни представители не са допуснати да влязат в центъра на София, за да се включат в протестите, което предизвика недоволството им.

Превозвачите настояват за по-нисък акциз и да отпадне биокомпонентът. Те заплашиха, че ще спрат да работят, ако исканията им не бъдат удовлетворени от държавата. Мегапротестът на превозвачите затруднява трафикът на много места в страната.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати