Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Президентът ще засади бяла бреза в Плана планина

Общество

Президентът ще засади бяла бреза в Плана планина

Снимка:

На 24 април в Плана планина държавният глава Румен Радев ще даде началото на президентската инициатива: „Да засадим дърво, да възродим българската гора“. Инициативата за залесяване ще се реализира на различни места в цялата страна с подкрепата на учебни заведения, неправителствени организации и доброволци два пъти годишно – пролет и есен.

В подножието на Плана планина президентът ще направи обръщение към участниците и ще даде старта на инициативата като засади бели брези. Заедно с държавния глава в залесяването ще участват представители на програмата „Младежка награда на херцога на Единбург – България“, на BESCO – Българската стартъп организация, студенти и ученици.

В същия ден в залесяването ще се включат представителите на редица учебни заведения: Лесотехническия университет в София, чиито студенти ще засаждат дървета на регламентирани предварително горски терени, Висшето училище по далекосъобщения и пощи в София - в двора на учебното заведение, Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ - на територия, прилежаща към новия корпус на висшето училище, Шуменския университет „Епископ Константин Преславски” – на територия на университета, Техническия университет в Габрово – на хълма, разположен между двата корпуса на университета и СУ "Димитър Благоев" в гр. Свищов на брега на р. Дунав.   


Коментари (9)

Г А Д Е Н........ М А З Е Н........... Л Ъ Ж Е Ц......... .
........ СЛУГА НА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ - ОЛИГАРСИ......И НА УБИЕЦА ПУТИН...
...... СЛЕД НЕГО, БЪЛГАРИЯ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА Е СЪЩАТА...!!!.....
............. БЪЛГАРИЯ Е РАЗЕДИНЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА.........
....... РУСИЯ, СЪРБИЯ, РСМАКЕДОНИЯ.. СА ДОВОЛНИ - ЗАПОВЕДТА Е ИЗПЪЛНЕНА.....
23.04.2021 17:28 / Отговор
Дрън дрън гадния и мазния лъжец е тарикатчето ни мафиотче Борисов. Той построи газопровода на Путин и Ердоган, той се среща с Решетников, той подарява кученца на Путин. Той ощети българския народ с много пари- милиарди.
23.04.2021 18:08
До Трола Стига с Борисов бе, той вече подаде оставка! Кажи защо "меките" китки, заедно със СлаФчу и "мутрите" направихте сФирки на Доганя, с избирателния закон!
23.04.2021 18:53
И ХИБРИДНИЯ РУСКИ ТРОЛ-Дрън Дрън.....Е ГАДЕН, МИРИЗЛИВ И БЕЗНАДЕЖДЕН.... .
БАБИКЯН, КАПОН..... МУ ПИШАТ ОПОРКИ ТЕ.....
3 ООО ООО ООО-ЛВ.
23.04.2021 19:50
Радост вкъщи Мунчо се събуди от зимен сън. Да не се задават избори нещо?!
23.04.2021 19:11 / Отговор
Уфф! Чуди се какво да измисли само и само да го дават по телевизията. Всички мисирки да отразят копката.
А и да разсее вниманието към втория получател на мандата.
24.04.2021 00:17
Е и, колко ни излиза това садене? Саденето на бреза не е никак атрактивно, ако се вземе предвид, че ни струва на месец по 15 хилки от този русовъд. Абе, ПиАри-те му не знаят ли, че Хвърчилков скоро не е правил "импровизирано и съвсем спонтанно" коремно възлизане пред НДК "уж без охрана" и по сако, разбираш ли... А скоро като си замине на Славяново с еднопосочния билет (за сметка на гражданите - нали не вярвате, че ще се набута с лични пари) няма да може да направи второ показно, както само той го може.
24.04.2021 02:40 / Отговор
Един примитив Той, каквото можа , насади вече - омраза и разделение. Време му е да се захване с бостан и розов хасковски домат. Повече ползи ще има.
24.04.2021 03:26 / Отговор
Хахахаха - прав си, но не съвсем. Ако е розов доматя няма да му пасва на шамандурята - требе си червен домат да копа завалията с копралята, та да му плющят ушите.
24.04.2021 04:44

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още