Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Приключи изпълнението на информационна кампания озаглавена „Стоп на агресията“

Общество

Приключи изпълнението на информационна кампания озаглавена „Стоп на агресията“

Приключи изпълнението на информационна кампания озаглавена „Стоп на агресията“, изпълнявана от Фондация „Евроскок“. Кампанията се финансира по Националната програмата за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта, която се осъществява от Министерството на младежта и спорта.

В изпълнение на Националната програмата за 2021 г., проект „Стоп на агресията“ реализира информационна кампания за превенция на младежката агресия във всичките ѝ форми: насилие, език на омраза, расизъм, дискриминация, автоагресия. Проектът има за цел да даде гласност на проблемите и да допринесе за осъзнаване на рисковете, които агресията нанася върху младежите и върху средата, в която те се развиват духовно и емоционално.

Дейностите, изпълнени по проекта, включиха провеждане на шест месечна телевизионна кампания, разпространение на информационни материали в печатни медии, разпространение на банери в онлайн медии, кампании в социалните мрежи Facebook и Instagram, разпространение на печатни информационни дипляни и други мерки за информация и публичност по проекта.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още