Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Проф. Балтов не е подписал заповедта за дисциплинарно уволнение

Общество

Проф. Балтов не е подписал заповедта за дисциплинарно уволнение

Снимка:

Хирургът ще съди „Пирогов“?

Проф. Балтов не е подписал заповедта за дисциплинарно уволнение от „Пирогов“, пише „Труд“. След две операции сутринта изпълнителният директор на болницата проф. Иван Поромански му е връчил за подпис заповедта и го е увещавал, че е по-добре подпиши тази заповед, защото съдът може да го върне на работа.

Проф. Балтов категорично е отказал да подпише документа с аргумент, че няма никакви нарушения и ще си търси правата си по съдебен път. Изявеният хирург вече води дело за отстраняването си като директор на „Пирогов“.

Проф. Балтов получи хипертонична криза след този ход на служебният министър на здравеопазването. Едва днес той се е върнал на работа в Първа травматологична клиника, след като се справил със здравословните си проблеми и е започнал работа отново като редови лекар ординатор в травматологията.

След вестта за уволнението му хирургът е получил оферти от частна клиника, в която отидоха да работят много от добрите специалисти на „Пирогов“ и от ВМА, но засега няма да отиде в друга болница.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още