Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Проф. Христо Мермерски: Всеки носи в организма си по 4-5 кг мръсотии, бактерии, вируси

Общество

Проф. Христо Мермерски: Всеки носи в организма си по 4-5 кг мръсотии, бактерии, вируси

Проф. Христо Мермерски: Всеки носи в организма си по 4-5 кг мръсотии, бактерии, вируси - Tribune.bg
Снимка:

Пречистването може да стане с 2-3 ябълки на ден, съветва лечителят

В тези дни, когато се опитваме да засилим имунната си система от евентуална атака на коронавирусната инфекция, лечителят д-р Христо Мермерски ни напомня за качествата на ябълките.

„Всеки носи в организма си по 4-5 кг мръсотии, бактерии, вируси, микроби и т.н. Пречистването може да стане като всеки ден изяждате по 2-3 ябълки“, препоръчва пред Tribune.bg лечителят.

По думите му ябълките помагат за 2 неща, първо пектинът и целулозата в тях изхвърлят мърсотиите от организма и второ – зареждат организма ни с витамини.

„Имате два варианта – единият вариант да поддържате силна имунна система и вторият да използвате при обилна хрема с обилна слуз, когато кихате, когато се зачерви носът и очите, да впръскате извлек против вируси, които съм приготвил и е одобрен от Изпълнителната агенция по лекарствата", каза той.

По повод това, че много хора се запасиха с витамин Д и той изчезна от аптеките, д-р Мермерски отказа да дава оценка, но посъветва да се използва витамин Е, който се съдържа в кайсиевите ядки.

„Има данни за витамин Е, но няма впечатление, че би могъл да ви спаси от коронавируса“, коментира лечителят проф. Мермерски.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети