Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Проф. Кантарджиев ще консултира Столичната община за ваксинацията

Общество

Проф. Кантарджиев ще консултира Столичната община за ваксинацията

Снимка:

„Сега настана едно такова време, че ако не си заплашен от отстраняване, значи си никой“, каза той пред БНТ

Проф. Тодор Кантарджиев ще консултира Столичната община за ваксинационния процес, обяви той пред NOVA. След като беше пенсиониран и освободен от поста директор на Националния център по заразни и паразитни болести, той благодари, че от кметството на София му се доверяват в битката със заразата.

„Няма драматизъм. Благодаря човешки на хората, разбрах колко ме уважават. По-добър колектив никога не е имало в Националния център по заразни болести. Нищо трагично не е станало, дай боже всички така да го изпратят. Щом така е решил министърът. Изглежда има и завист“. Това коментира  по-рано професорът в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

„Няма обида, няма огорчение. Просто не искам да омръзвам на хората. Аз съм си аз, аз съм си лекар. Мисля, че много хора, които замисляха моето отстраняване, сега съжаляват“, каза проф. Кантарджиев.

„Сега настана едно такова време, че ако не си заплашен от отстраняване, значи си никой“, допълни той.

Професорът коментира още: „И сега какво стана - министърът започна да търси маана на тези, които видяхте какво направиха. Слава Богу, че имаше политици, които можеха с кризи да се справят. Помните пролетта на 2020 какво стана в Испания, в Италия, в Западна Европа. Да благодарим на Господ, че минахме така в България“, допълни експертът.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още