Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Проф. Костадин Ангелов: Ресторантите и моловете могат да отворят най-рано на 18 февруари

Общество

Проф. Костадин Ангелов: Ресторантите и моловете могат да отворят най-рано на 18 февруари

Снимка:

Предстои разхлабване на мерките за спорта и културата

Ресторантите и моловете могат да бъдат отворени най-рано на 18 февруари, категоричен е министърът на здравеопазването Костадин Ангелов. Той беше на посещение в областната болница във Велико Търново, информира bTV.

„Във война сме, всички го казват. Една война не се печели с инат. Думите ми, аз мога да ги повторя и сега. Ресторантьорите и хотелиерите са много важен бранш, но в този момент нашите приоритети са свързани със здравеопазването, образованието и спорта“, каза Ангелов, след което добави и културата.

По думите му предстои разхлабване на мерките за спорта и културата.

От 4-ти февруари някои от класовете ще се върнат в клас, като присъственото обучение за различните паралелки ще се провежда на ротационен принцип. След това се предвижда да отпаднат ограниченията за спорта и сектор култура. В средата на февруари могат да отворят ресторантите и моловете.

Министър Ангелов обясни още, че след всеки нов ход са необходими поне две седмици, в които здравните власти да проследят резултатите от промяната.

Последни ще отворят нощните заведения.                                

                          


Коментари (1)

Проф.Ангелов , БРАВО ! До тогава я камилата , я камиларя ! Нека осигурите условия и на онези , които не могат да си напишат името да гласуват , въпреки , че се знае КОМУ ПРОДАВАТ ВОТА СИ ! Пак няма да им се получи на лиляво - зелено - кафяво - червените КХМЕРЧЕТА !
20.01.2021 17:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още