Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Променени са маршрутите на част от линиите на градския транспорт в София

Общество

Променени са маршрутите на част от линиите на градския транспорт в София

Снимка:

Променени са маршрутите на част от линиите на градския транспорт поради затворени от протестиращи кръстовища Орлов мост и на бул.“Васил Левски“ и бул.“Цар Освободител“ (Ректората), съобщиха от Столична община.

Маршрутите са променени съответно:

Автобусни линии: 9, 72, 75, 76, 84, 94, 184, 204 и 604 и тролейбусни линии 1, 2, 4, 5, 7, 8 и 11 са отклонени както следва – автобусите по линии 9 и 75 обръщат на Военна академиия "Г.С.Раковски", автобусите по линии от линии № 84, 184, 280 посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Автобусни линии № 72, 76, 204 и 604 са отклонени по бул. „Драган Цанков“, бул. „П.Яворов“ и по маршрута двупосочно.

Автобусите по линия № 94 обръща на ул. „Гурко“ и обратно по маршрута, автобусите от линия № 213 е отклонен по бул. „Мадрид“, бул.“Ситняково“ и по бул.“Цариградско шосе“ по маршрута си двупосочно, тролейбусите от линии № 4, 5, 8 и 11 посока Орлов мост въртят преди Орлов мост и обратно по маршрута. Тролейбусите от линии № 1, 2, 5, 7 и 8 посока Софийски университет „Кл.Охридски“ обръщат на кино Одеон, тролейбусите от линия № 7 от район „Люлин“ обръща на Сточна гара, тролейбусите по линии № 1, 2, 4 и 11 обръщат на ул. „Оборище“ и бул.“Васил Левски“.  


Коментари (1)

софиянец Борисов предлагам ти да си издействаш една визита с по далечна дестинация с приятелско посещение и да оставиш Валери Симеонов,Веселин Марешки и Георги Марков като триумвират за управление.Повече от сигурен съм ,че като се прибереш още на летището ще скандират "Бойко,Бойко" ,булевардите на София ще бъдат чисти и измити и най вероятно "Аса във въздуха" ще те покани на приятелски обяд на който сервитьори ще бъдат Тримата глупаци,твоята несподелена любов Мая терористката,обичливия Пинокио и снажния батински тарикат Наско. Направи този експеримент и си гледай кефа -Момчетата си знаят работата.
08.08.2020 10:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още