Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Протестър на ДБ: Аре идвайте бе, племе закъсняло

Общество

Протестър на ДБ: Аре идвайте бе, племе закъсняло

Протестър на ДБ: Аре идвайте бе, племе закъсняло - Tribune.bg
Снимка:

Паника на Орлов мост, никой не обръща внимание на протестиращите

„Служителките на мафията се опитват да ни изгонят от Орлов мост. Аре идвайте бе, племе закъсняло!“. С тези „мили“ думи се обърна протестиращият срещу Гешев Ивайло Симеонов към софиянци.

„Посланието“ беше отправено в социалните мрежи.

Хората на ДБ блокираха центъра, недоволстват, че минават линейки

Обикновените граждани, които са възпрепятствани да преминат и да продължат със задачите си за деня обаче гледат на протеста с пренебрежение. Това изглежда допълнително паникьосва и агресира хората на Прокопиев. Тяхната задача очевидно е да издържат на протеста поне до вечерта.  


Коментари (3)

hahaha Умни и красиви уж костовако прокопиевци и зелените ви хомобандити се наскачахте хахаха лозанчо като мунчо трябва да му го напишат да го чете или жабето му да го изпитва докато го научи така са прокопиевци сектанти терористи днеска с уж бомбата уж в ВСС доказаха че спрямо тях трябват способи както при терористи каквито реално са. С жабето мунчо се връща от разходката си от китай и първата работа на прокопиева е да иде при нея да и каже мунчо да не подписва все пак роклите в началото не са безплатни. Ако не подпише мунчо ще докаже че е зависим от жена си и приятелките на жена си сиреч прокопиева! Това ще е за него политическото му самоубийство реално той вече се е самоубил но ако направи това е МНОГО ЯКО ЗАВИСИМ ОТ ТЕЗИ ХОРА. Прокопиева вероятно е записвала деса през цялото време че като е пияна жабето много говори :)
24.10.2019 23:10 / Отговор
hahaha Хубаво е когато костовако прокопиевци пищят като жени каквито реално са хахахах :D Хомобандити свърши се вашата! А мунчо да внимава много че на прокопиева ще и писне и ще почне да пуска записите които от години прави жабето му като се напие не спира да говори глупости и служебен кабинет редят с прокопиева и министерски постове си раздават незнам на какви наркотици са но явно тежки хахахаха
24.10.2019 23:10 / Отговор
Антон Интересно дали въпросния Ивайло не-знам-кой-си е наясно, че и той е служител на мафията, но на другия клан - "Икономедиа". Да не говорим, че именно уж "Демократична България" направи платена професията "протестър"! Вече има хора, които с ходене на протести си докарват средната работна заплата за страната!
30.10.2019 11:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още