Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Протестиращи блокираха сградата на ЦИК

Общество

Протестиращи блокираха сградата на ЦИК

Протестиращи блокираха сградата на ЦИК - Tribune.bg
Снимка:

Протестиращи и представители на "БОЕЦ" са пред ЦИК и обявиха, че влизат вътре, за да присъстват на заседанието на комисията, а ако не бъдат допуснати, то никой няма да влезе в сградата, съобщи БГНЕС.

Заседанието на ЦИК е насрочено за 10 часа. в 8.28 часа сградата е заключена.

Протестиращите са приготвили яйца и домати. На място е и Мая Манолова, съобщава NOVA.

Георги Георгиев съобщи на мегафона, че ще останат пред сградата докато не бъде отключена и ще поискат пропуски, за да присъстват на заседанието.

Вчера Георгиев и протестиращи бяха пред сградата на Министерството на правосъдието и се опитаха да влязат в институцията.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦИК, протест, Боец

Коментари (5)

Станиш Сергеевич Здравейте, циркаджии!
18.08.2020 09:41 / Отговор
DT Загубен,по- загубен,най-загубен -Гошо тъпото.Проста п...а,по неуспяла политичка ,най неуспяла любовчийка-картечарсата Мая.Тъпчо ако ти си боец ,аз съм ветеринарен доктор не забравяй,че скоро пак може да стоиш на стълбите и да плашиш ,че ще се палиш и плачеш като вдовица за нещо си.Кюстендилска терористке не забравяй,че отново може да плачеш за Германия или за някакъв пост било то и преброител на комарите например.Когато си тръгнал да правиш злини помни ,че Господ забавя но не забравя и връща до девето коляно на предателите и мръсниците.Всичко се връща.Тъпанари помнете!
18.08.2020 10:00 / Отговор
НЯМА ЛИ КОЙ? СОФИЯ СПИ
18.08.2020 10:10 / Отговор
Боряна Гечева Би трябвало да има кой - полиция и жандармерия. За нарушение на обществения ред. Като има неподчинение, би трябвало да има и наказание.
18.08.2020 10:16
Смех, баце, смех! Идиотите, нарекли се "бойци" блокирали ЦИК и се изживяват като фактор. И Мая Манолова е там, разбира се се. То без нея где ли бива...
18.08.2020 10:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети